YouTube TV:n saatavuus ja kanavat

YouTube TV:n kautta voit striimata ohjelmia, elokuvia ja livestriimejä. Voit myös katsoa paikallisia urheilu- ja uutislähetyksiä kanavilta, kuten ABC, CBS, FOX ja NBC.

Alueet

YouTube TV on saatavilla Yhdysvalloissa.

Kanavat

YouTube TV:n kautta voit katsoa live-TV-lähetyksiä yli 100 kanavalta, myös kaapelikanavilta ja alueellisilta urheilukanavilta. Jos haluat nähdä kotialueellasi saatavilla olevat kanavat ja lisäkanavat, siirry osoitteeseen tv.youtube.com/welcome ja lisää postinumerosi.

Voit myös tilata premium-lisäkanavia (esim. Showtime tai NBA League Pass) kuukausittaista lisämaksua vastaan. Voit tarkistaa lisäkanavien saatavuuden YouTube TV ‑jäsenyysasetuksista tai ottamalla yhteyttä tukeen.

Lisää vinkkejä