Haku- ja katseluhistorian ylläpito

YouTube TV:n haku- ja katseluhistoria parantaa videosuosituksia, ja sen avulla löydät helposti äskettäin katsomasi YouTube-videot. Voit poistaa haku- ja katseluhistorian tai keskeyttää sen tallentamisen poistaaksesi videoita historiasta.

Haku- ja katseluhistorian tallentamisen keskeyttäminen

Jos et halua hakujesi tai katsomiesi videoiden vaikuttavan sinulle ehdotettaviin videoihin tai sinulle näytettäviin hakutuloksiin, voit keskeyttää katselu- tai hakuhistoriasi tallentamisen. Tämä on hyödyllistä, kun esimerkiksi tutustut kouluprojektia varten aiheeseen, josta et muuten olisi kiinnostunut. Muista kuitenkin ottaa historiatietojen tallennus uudelleen käyttöön, kun olet valmis.

Hakuhistorian tallentamisen keskeyttäminen

1. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) .
  2. Valitse Privacy (Yksityisyys) .
  3. Valitse Pause search history (Keskeytä hakuhistorian tallentaminen).
Huom. Hakuhistorian keskeyttäminen vaikuttaa sekä YouTube TV:hen että YouTubeen.

Katseluhistorian tallentamisen keskeyttäminen

1. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) .
  2. Valitse Privacy (Yksityisyys) .
  3. Valitse kytkimellä Keskeytä katseluhistorian tallentaminen.

Huom. Kun keskeytät katseluhistorian tallentamisen, katsomasi videot eivät näy katseluhistoriassasi eikä niitä käytetä saamiesi suositusten parantamiseen. Voit jatkaa historian tallentamista myöhemmin. Katseluhistorian keskeyttäminen vaikuttaa vain YouTube TV:hen. Se ei vaikuta YouTube-katseluhistoriaasi.

Haku- ja katseluhistorian poistaminen

Jos suositukset eivät ole sinusta kiinnostavia, voit tyhjentää haku- ja katseluhistoriasi.

Hakuhistorian poistaminen

1. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) .
  2. Valitse Privacy (Yksityisyys) .
  3. Valitse Hakuhistorian määritykset.
  4. Sinut ohjataan Googlen tietosuojasivulle.
    • Selaimessa sivu avautuu uudelle välilehdelle.
    • Mobiililaitteessa sivu avautuu YouTube-sovellukseen.
    • Listassa näkyy sekä YouTube TV:n että YouTuben hakuhistoria.
  5. Poista jokin kohde valitsemalla Delete (Poista) .
  6. Voit myös hakea poistettavia hakuja tai suodattaa hakuja ajanjakson mukaan. Suodattaminen päivän mukaan:
    • Mobiililaitteella: Napauta Filter by date (Suodata päivämäärän mukaan) ja hae aikaväliä.

Huom. Voit myös poistaa hakuhistoriasi kaikista Google-tuotteista osoitteessa myactivity.google.com. Lue lisää tapahtumien manuaalisesta poistamisesta tai automaattisesta poistamisesta.

Yksittäisten hakutermien poistaminen hakuhistoriasta: Jos saat suosituksia aiheesta, joka ei kiinnosta sinua, poista hakuhistoriastasi kyseiseen aiheeseen liittyvä hakutermi. Tämä voi pienentää todennäköisyyttä, että saat vastaavia suosituksia myöhemmin.

Katseluhistorian poistaminen

1. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) .
  2. Valitse Privacy (Yksityisyys) .
  3. Valitse Katseluhistorian määritykset.
  4. Sinut ohjataan Googlen tietosuojasivulle.
    • Selaimessa sivu avautuu uudelle välilehdelle.
    • Mobiililaitteessa sivu avautuu YouTube-sovellukseen.
    • Listassa näkyy sekä YouTube TV:n että YouTuben katseluhistoria.
  5. Poista jokin kohde valitsemalla Delete (Poista) .
  6. Voit myös hakea poistettavia videoita tai suodattaa niitä ajanjakson mukaan. Suodattaminen päivän mukaan:
    • Selaimella: Klikkaa Delete activity by (Poista tapahtumia päivämäärän mukaan) ja hae aikaväliä.
    • Mobiililaitteella: Napauta Filter by date (Suodata päivämäärän mukaan) ja hae aikaväliä.

Huom. Voit myös poistaa hakuhistoriasi kaikista Google-tuotteista osoitteessa myactivity.google.com. Lue lisää tapahtumien manuaalisesta poistamisesta tai automaattisesta poistamisesta.

Yksittäisten videoiden poistaminen katseluhistoriasta: Jos saat suosituksia aiheesta, joka ei kiinnosta sinua, poista katseluhistoriastasi kyseiseen aiheeseen liittyvä video. Tämä voi pienentää todennäköisyyttä, että saat vastaavia suosituksia myöhemmin.

Videon merkitseminen katsotuksi

Jos haluat parantaa suosituksia ja hakutuloksia, voit myös merkitä TV-ohjelman jaksoja katsotuiksi. Katsotuiksi merkityt jaksot lisätään automaattisesti katseluhistoriaan.

Jos katseluhistorian tallentaminen on keskeytetty, et voi merkitä ohjelmia katsotuiksi. Voit laittaa katseluhistorian takaisin päälle milloin tahansa käyttääksesi tätä ominaisuutta.

Näin merkitset videon katsotuksi mobiililaitteella:

1. Etsi TV-ohjelman jakso, jonka haluat merkitä katsotuksi.
  2. Paina jaksoa pitkään.
  3. Napauta avautuvasta valikosta Mark as watched (Merkitse katsotuksi).

Näin merkitset videon katsotuksi tietokoneella:

1. Etsi TV-ohjelman jakso, jonka haluat merkitä katsotuksi.
  2. Klikkaa jakson vierestä More (Lisää) ".
  3. Valitse avautuvasta valikosta Mark this episode as watched (Merkitse jakso katsotuksi).
Huom. Tällä hetkellä voit merkitä videon katsotuksi vain mobiililaitteella tai tietokoneella.