Suositukset YouTube TV:ssä

YouTube TV:n ohjelmasuositukset perustuvat toimintaasi YouTube TV:ssä ja muissa Googlen tuotteissa, kuten YouTubessa.

Näin suositukset toimivat

YouTube TV luo suosituksia katseluhistoriasi ja tallentamiesi ohjelmien perusteella (lue lisää
YouTube TV:n haku- ja katseluhistorian ylläpidosta). Myös alueellasi nouseva tai suosittu sisältö vaikuttaa suosituksiin. Sinulle suositellaan live-ohjelmia, ja saat myös suosituksia kirjastoon lisättävistä ohjelmista. Mitä enemmän sisältöä lisäät kirjastoosi, sitä osuvampia ohjelmia YouTube TV suosittelee.

Miten YouTube TV käyttää Google-dataa ohjelmien suositteluun?

YouTube TV käyttää suositusten luomiseen muutamasta Googlen palvelusta (esim. verkkohausta ja Chromesta) importoitua dataa. Voit hallinnoida YouTube TV:n suosituksiin käyttämiä datalähteitä osoitteessa myactivity.google.com.

Miten YouTube TV:n haku- ja katseluhistoria vaikuttaa YouTubeen?

YouTube ja YouTube TV käyttävät samaa haku- ja katseluhistoriaa. Voit nähdä YouTube TV:ssä YouTube-historiaasi perustuvia suosituksia. Lue lisää katseluhistorian ylläpidosta YouTube TV:ssä ja YouTubessa.

Miten YouTube TV ja YouTube toimivat yhdessä (aiheeseen liittyvä sisältö YouTubessa)?

YouTube TV näyttää tietyillä sivuilla ja hakutuloksissa aiheeseen liittyvää ja nousussa olevaa YouTube-sisältöä. Voit katsoa näitä YouTube-videoita suoraan YouTube TV:stä.

Huom. YouTuben musiikkivideot eivät tällä hetkellä näy YouTube TV ‐sovelluksella.

Tekijänoikeudella suojattu materiaali ja sen käsittely

Jos uskot, että YouTube TV:hen on lisätty tekijänoikeudella suojattu teoksesi ilman lupaa, voit lähettää ilmoituksen tekijänoikeusrikkomuksesta.