Aanmelden voor YouTube TV

Een Basisabonnement voor YouTube TV kost $ 72,99 + btw per maand.

Je kunt je ook aanmelden voor Spaanstalige programma's via:

Aanmelden voor YouTube TV

Hieronder vind je meer informatie over hoe je aan de slag gaat met YouTube TV en hoe je je aanmeldt.

Je kunt je niet meer aanmelden in de YouTube TV-app op een iPhone of iPad.

Je kunt inloggen en YouTube TV kijken op een iPhone of iPad, maar je kunt op deze apparaten geen lidmaatschap kopen via de YouTube TV-app.

Neem contact op met het supportteam van YouTube TV als je meer hulp nodig hebt.