Se på YouTube TV på støttede enheter

Du kan se på YouTube TV på datamaskiner, smart-TV-er, strømmeenheter og mobilenheter, inkludert visse telefoner og nettbrett.

Slik ser du på YouTube TV på en smart-TV eller strømmeenhet – bare i USA

I denne artikkelen finner du mer informasjon om de ulike enhetene og plattformene du kan bruke til å se på YouTube TV, inkludert systemkravene.

Enheter som støttes av YouTube TV

Du kan laste ned eller åpne YouTube TV-appen på utvalgte enheter for å se på YouTube TV på TV-en din:

Spillkonsoller
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • XBOX One S
  • Xbox One
Smart-TV-er Smart-TV-er med Fire TV Edition produsert av Toshiba, Insignia, Element og Westinghouse
Smart-TV-er fra Hisense (utvalgte modeller)
Smart-TV-er fra LG (bare 2016-modeller og nyere)
TV-er fra Roku (alle modeller)
Smart-TV-er fra Samsung (bare 2017-modeller og nyere)
SmartCast-TV-er fra Vizio (utvalgte modeller)
Strømmeenheter Android TV
(Merk: TV-er som kjører en mobilversjon av Android, støttes kanskje ikke.)
Apple TV (4. generasjon og 4K)
Chromecast med Google TV
  • Fire TV Stick (3. generasjon)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2. generasjon)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1. generasjon)
Google TV
(Merk: alle Google TV-er og -strømmeenheter for media)
Peloton
  • Roku Smart Soundbar
  • Roku Ultra
  • Roku Ultra LT
  • Roku Streaming Stick+
  • Roku Streaming Stick+ HE
  • Roku Streaming Stick (3600x og nyere modeller)
  • Roku Express+
  • Roku Express
  • Roku Premiere+
  • Roku Premiere
  • Roku 4
  • Roku 3 (4200x, 4230x)
  • Roku 2 (4210x)
TiVo Stream i 4K
Xfinity Flex-enheter
Du kan også strømme YouTube TV til TV-en din med
  • Chromecast-enheter
    Merk: Du kan oppleve hyppigere feil hvis du bruker en førstegenerasjons Chromecast , og det kan ta opptil 30 sekunder før appen åpnes.
  • TV-er med Chromecast innebygd
  • AirPlay for Apple TV
  • Google-smartskjermer

Systemkrav

Systemkrav for Android-enheter

• YouTube TV fungerer på de fleste Android L-enheter eller nyere, både på telefoner og nettbrett.
  • Du kan sjekke om enheten din støttes, ved å laste ned YouTube TV-appen fra Play-butikken. Hvis enheten ikke støttes, kan ikke appen lastes ned, og da får du varselet «Denne varen er ikke kompatibel med enheten din.»

Oppdater enheten

For å få en jevnest mulig videoavspilling bør du oppdatere enheten til den nyeste versjonen av Android:

1. Gå til enhetsinnstillingene.
  2. Velg Systemoppdateringer.
  3. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, trykker du på Last ned og installer.

Feilsøk problemer med å se på YouTube TV på enheten

Jeg hører lyden, men jeg ser ikke videoen.

Hvis du ser på innhold i en nettleser på datamaskinen, for eksempel Safari eller Chrome, og får svart skjerm mens lyden spilles av, kan du prøve å koble fra eksterne skjermenheter.

Jeg har problemer med å se på YouTube TV på Roku-spilleren min.

Hvis du får en HDCP-feil i Roku-spilleren, kan du slå på HDMI Ultra HD Color-innstillingen på TV-en.
Hvis avspillingen i Roku-spilleren er hakkete, kan du slå av HDR i skjermtypeinnstillingene på Roku-enheten ved å gjøre følgende:
  1. Gå til innstillingene.
  2. Gå til valg av skjermtype og så velg 4K 30 Hz TV, 4K 60 Hz TV eller 4K HDR 60 Hz.

Jeg har problemer med å se på YouTube TV på Apple TV.

Apple TV-brukere med appversjon 1.13.1 og nyere kan oppleve å se en tom skjerm eller flimring ved kanalbytter og annonseoverganger.
Du kan redusere videoforsinkelser ved å angi SDR som standard videoformat mens opprinnelig dynamisk område er PÅ. Slik justerer du denne innstillingen:
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Video og lyd og så Format og så (velg et SDR-alternativ).

Finn ut mer om hvordan du justerer lyd- og videoinnstillingene på Apple TV.

Du kan også slå av innstillingen for opprinnelig dynamisk område på Apple TV for å forbedre ytelsen. Slik slår du av opprinnelig dynamisk område:

1. Gå til Innstillinger.
  2. Velg Video og lyd og så Tilpass til innhold og så Bruk opprinnelig dynamisk område og så Av .

Finn ut mer om hvordan du bruker opprinnelig dynamisk område og bildefrekvens.