Se YouTube TV på understøttede enheder

Du kan se YouTube TV på en computer, et smart-tv, en streamingenhed eller en mobilenhed, bl.a. visse telefoner og tablets.

Sådan ser du YouTube TV med dit smart-tv eller din streamingenhed – kun i USA

I denne artikel kan du få flere oplysninger om de forskellige enheder og platforme, du kan bruge til at se YouTube TV, bl.a. om systemkrav.

Enheder, der understøtter YouTube TV

Du kan downloade eller åbne YouTube TV-appen på udvalgte enheder for at se YouTube TV på dit tv:

Spillekonsoller
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Smart-tv Smart-tv fra Fire TV Edition produceret af Toshiba, Insignia, Element og Westinghouse
Smart-tv fra Hisense (udvalgte modeller)
Smart-tv fra LG (kun modeller fra 2016 eller nyere)
Tv fra Roku (alle modeller)
Smart-tv fra Samsung (kun modeller fra 2017 eller nyere)
SmartCast-tv fra Vizio (udvalgte modeller)
Streamingenheder Android TV
(Bemærk! Tv, der kører en mobilversion af Android, understøttes muligvis ikke)
Apple TV (4. generation og 4K)
Chromecast med Google TV
  • Fire TV Stick (3. generation)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2. generation)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1. generation)
Google TV
(Bemærk! Alle Google-tv og -streamingenheder)
Peloton
  • Roku Smart Soundbar
  • Roku Ultra
  • Roku Ultra LT
  • Roku Streaming Stick+
  • Roku Streaming Stick+ HE
  • Roku Streaming Stick (3600x og nyere modeller)
  • Roku Express+
  • Roku Express
  • Roku Premiere+
  • Roku Premiere
  • Roku 4
  • Roku 3 (4200x, 4230x)
  • Roku 2 (4210x)
TiVo Stream 4K
Xfinity Flex-enheder
Du kan også streame YouTube TV til dit tv ved hjælp af:
  • Chromecast-enheder.
    Bemærk! Hvis du bruger en 1. generation af Chromecast , kan du opleve en højere fejlrate. Det kan også tage op til 30 sekunder at åbne den.
  • Fjernsyn med indbygget Chromecast
  • AirPlay til Apple TV
  • Google-smartskærme

Systemkrav

Systemkrav til Android-enheder

• YouTube TV fungerer på de fleste Android L-enheder og nyere, herunder både telefoner og tablets.
  • Download YouTube TV-appen i Play Butik for at bekræfte, at din enhed understøttes. Hvis din enhed ikke understøttes, kan appen ikke downloades, og du får en underretning. "Denne vare er ikke kompatibel med din enhed."

Opdater din enhed

Sørg for at opdatere din enhed til den nyeste Android-version, så du får den bedste oplevelse af videoafspilning:

1. Gå til Indstillinger på din enhed.
  2. Vælg Systemopdateringer.
  3. Tryk på Download og installer, hvis der er en tilgængelig opdatering.

Find og løs enhedsproblemer, når du ser YouTube TV

Jeg kan høre lyden, men jeg kan ikke se videoen.

Hvis du ser indhold på din computer via en browser som f.eks. Safari eller Chrome og ser en sort skærm, mens lyden afspilles, kan du prøve at afbryde forbindelsen til eksterne skærmenheder.

Jeg har problemer med at se YouTube TV på min Roku-afspiller.

Hvis du oplever problemer med HDCP på din Roku-afspiller, skal du aktivere indstillingen HDMI Ultra HD-farve på dit fjernsyn.
Hvis du oplever, at videoen hakker på din Roku-afspiller, kan du deaktivere HDR i indstillingerne for "Display type" ["Skærmtype"] på Roku:
  1. Gå til Settings [Indstillinger].
  2. Vælg Display type ["Skærmtype"] og derefter Vælg 4K 30 Hz TV, 4K 60 Hz TV eller 4K HDR 60 Hz.

Jeg har problemer med at se YouTube TV på mit Apple TV.

Brugere af Apple TV, der har appversion 1.13.1 eller nyere, kan opleve en blank skærm eller blink ved kanalskift og under annonceovergange.
For at minimere videoforsinkelser kan du prøve at indstille dit standardvideoformat til SDR med "Match dynamisk område" slået til. Sådan justerer du denne indstilling:
  1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg Video og lyd og derefter Format og derefter Vælg en SDR-indstilling.

Få flere oplysninger om, hvordan du justerer lyd- og videoindstillinger på Apple TV.

Du kan også deaktivere "Match dynamisk område" på dit Apple TV for at forbedre ydeevnen. Sådan deaktiverer du matchning af dynamisk område:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Vælg Video og lyd og derefter Match indhold og derefter Match dynamisk område og derefter Fra.

Få flere oplysninger om, hvordan du matcher dynamisk område og matcher billedfrekvens.