Mirar YouTube TV en dispositius compatibles

Pots mirar YouTube TV en un ordinador, televisor intel·ligent, dispositiu de reproducció en línia o dispositiu mòbil, inclosos alguns telèfons i tauletes.

Com pots mirar YouTube TV amb el televisor intel·ligent o el dispositiu de reproducció en línia (només als EUA)

En aquest article trobaràs més informació sobre els diferents dispositius i plataformes que pots utilitzar per veure YouTube TV i els requisits del sistema.

Dispositius compatibles amb YouTube TV

Pots baixar o obrir l'aplicació YouTube TV en determinats dispositius per mirar YouTube TV al televisor:

Videoconsoles
  • PlayStation 5
  • PlayStation 4
  • Xbox Series X
  • Xbox Series S
  • Xbox One X
  • Xbox One S
  • Xbox One
Televisors intel·ligents Televisors intel·ligents Fire TV Edition fabricats per Toshiba, Insignia, Element i Westinghouse
Televisors intel·ligents Hisense (alguns models)
Televisors intel·ligents LG (només models posteriors al 2016)
Televisors Roku (tots els models)
Televisors intel·ligents Samsung (només models posteriors al 2017)
Televisors Vizio SmartCast (alguns models)
Dispositius de reproducció en línia Android TV
(Nota: és possible que no s'admetin els televisors amb una versió d'Android per a mòbils)
Apple TV (4a gen. i 4K)
Chromecast amb Google TV
  • Fire TV Stick (3a gen.)
  • Fire TV Stick Lite
  • Fire TV Stick (2a gen.)
  • Fire TV Stick 4K
  • Fire TV Cube
  • Fire TV Cube (1a gen.)
Google TV
(Nota: tots els dispositius Google TV i dispositius multimèdia de reproducció en línia)
Peloton
  • Barra de so intel·ligent Roku
  • Roku Ultra
  • Roku Ultra LT
  • Roku Streaming Stick+
  • Roku Streaming Stick+ HE
  • Roku Streaming Stick (3600x i models posteriors)
  • Roku Express+
  • Roku Express
  • Roku Premiere+
  • Roku Premiere
  • Roku 4
  • Roku 3 (4200x, 4230x)
  • Roku 2 (4210x)
TiVo Stream 4K
Dispositius Xfinity Flex
També pots reproduir YouTube TV en línia al televisor amb:
  • Dispositius Chromecast.
    Nota: si fas servir un dispositiu Chromecast de primera generació , és possible que es produeixin més errors. També pot tardar fins a 30 segons a obrir-se.
  • Televisors amb Chromecast integrat.
  • AirPlay per a Apple TV.
  • Pantalles intel·ligents de Google.

Requisits del sistema

Requisits del sistema per a ordinadors

YouTube TV és compatible amb la darrera versió de Chrome, Firefox o Safari.

Estem treballant perquè més endavant YouTube TV estigui disponible en més navegadors.

Resoldre problemes del dispositiu en mirar YouTube TV

Sento l'àudio, però no veig el vídeo.

Si estàs mirant contingut a l'ordinador en un navegador web com ara Safari o Chrome i veus una pantalla negra mentre l'àudio s'està reproduint, prova de desconnectar els dispositius de pantalla externs.

Tinc problemes per mirar YouTube TV amb el reproductor Roku.

Si trobes un error d'HDCP al reproductor Roku, activa l'opció de configuració d'HDMI Ultra HD Color al televisor.
Si la reproducció s'entretalla al reproductor Roku, desactiva l'HDR a la configuració de "Tipus de pantalla" a Roku:
  1. Ves a Configuració.
  2. Tria Tipus de pantalla i, a continuació, Tria 4K 30 Hz TV, 4K 60 Hz TV o 4K HDR 60 Hz.

Tinc problemes per mirar YouTube TV amb el meu Apple TV.

És possible que els usuaris d'Apple TV amb la versió 1.13.1 de l'aplicació i posteriors vegin una pantalla en blanc o que parpelleja quan canvien de canal i durant les transicions d'anuncis.
Per minimitzar els retards en els vídeos, prova de definir el format de vídeo predeterminat com a SDR mentre l'opció Match Dynamic Range (Igualar amb el rang dinàmic) està activada. Per canviar aquesta opció de configuració:
  1. Ves a Configuració.
  2. Tria Vídeo i àudio i, a continuació, Format i, a continuació, Tria qualsevol opció d'SDR.

Obtén més informació sobre com pots ajustar la configuració d'àudio i vídeo a Apple TV.

També pots desactivar l'opció Match Dynamic Range (Igualar amb el rang dinàmic) a l'Apple TV per millorar el rendiment. Per desactivar aquesta opció:

1. Ves a Configuració.
  2. Tria Vídeo i àudio i, a continuació, Match Content (Igualar el contingut) i, a continuació, Match Dynamic Range (Igualar amb el rang dinàmic) i, a continuació, Off (Desactivar).

Obtén més informació sobre com pots igualar amb el rang dinàmic i igualar amb la freqüència de fotogrames per segon.