Finn Cobalt-versjonen på enheten din

Cobalt er en plattform som brukes til å levere omfattende strømmeopplevelser i apper som YouTube og YouTube TV på smart-TV-er eller andre enheter.

Hvis du vet om enheten din kjører på Cobalt, og i så fall hvilken versjon, blir det enklere å feilsøke vanlige problemer.

Slik sjekker du Cobalt-versjonen for TV-en din:

1. Åpne YouTube- eller YouTube TV-appen på smart-TV-en eller strømmeenheten.
  2. Velg profilbildet ditt  og så Om og så Appversjon.
  3. Sjekk versjonsnummeret i parentes etter «Cobalt».

Finn ut mer om Cobalt og vanlige problemer

På enheter med eldre versjoner av Cobalt – eller enheter uten Cobalt – kan det oppstå problemer med disse funksjonene.

5.1 surround-lyd

Hvis du vil se programmer med 5.1-lyd, må du bruke en kompatibel TV som kjører Cobalt-versjon 20 eller nyere.

Høydepunkter og mosaikkvisning

På eldre enheter uten Cobalt kan det oppstå strømmeproblemer når du prøver å se på høydepunkter eller mosaikkvisninger.