Meerdere evenementen op één scherm bekijken in multiview op YouTube TV

Als je in multiview kijkt op YouTube TV, kun je maximaal 4 vooraf gedefinieerde livestreams tegelijk bekijken op één scherm zonder dat je tussen kanalen hoeft te schakelen.

Sport kijken op YouTube TV

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Goed om te weten:
  • Afhankelijk van de begin- en eindtijd van de programma's kunnen er 2 tot 4 streams tegelijk worden getoond.
  • Multiview is op dit moment alleen beschikbaar voor YouTube TV op smart-tv's en mediaspelers voor streaming.
  • Multiview is nog niet beschikbaar voor het web en mobiele apparaten.

Multiview openen om meerdere kanalen tegelijk te bekijken

Je kunt op verschillende plekken in de YouTube TV-app op je smart-tv een van onze vooraf ingestelde multiview-streams selecteren:

• Op het tabblad Home vind je opties voor multiview-streams in de rijen De beste keuzes voor jou en In multiview bekijken. Kies een multiview-stream om deze te openen.
  • Kies op de tabbladen Home, Live of Zoeken een live wedstrijd om deze te openen. Selecteer In multiview bekijken als deze optie beschikbaar is.

Klik op de knop Terug om een multiview-stream te sluiten.

De audiotrack wijzigen terwijl je in multiview kijkt

Je kunt makkelijk schakelen tussen audiobronnen en ondertiteling terwijl je meerdere live programma's bekijkt. Gebruik hiervoor de richtingstoets op je afstandsbediening om het beeld te markeren waarvan je de audio wilt horen. Je ziet een witte rand rond het beeld met de huidige audio.

Overschakelen naar volledig scherm

Als je een multiview-stream bekijkt, kun je op elk moment één kanaal op volledig scherm bekijken. Zo schakel je over naar volledig scherm:

• Gebruik de richtingstoets op je afstandsbediening om het beeld te markeren dat je op volledig scherm wilt zien.
  • Druk op de knop Selecteren op je afstandsbediening om naar het volledige scherm te gaan.
  • Druk op de knop Terug op je afstandsbediening om terug te keren naar de multiview-weergave.

Kijkgeschiedenis voor multiview beheren

In je kijkgeschiedenis van YouTube TV vind je de video's die je in multiview hebt bekeken. Je kunt elke bekeken video afzonderlijk beheren of verwijderen. Als je een hele multiview-sessie wilt verwijderen, wis je alle video's uit de multiview-sessie.

Meer informatie over hoe je je kijkgeschiedenis verwijdert

NFL Sunday Ticket in multiview kijken

NFL Sunday Ticket-abonnees kunnen op zondag vanaf ongeveer 30 minuten voor aanvang van de wedstrijden kiezen uit een uitgebreid assortiment multiview-streams.

• NFL RedZone: Als je je hebt aangemeld voor het NFL Sunday Ticket met NFL RedZone, heb je opties voor multiview die zowel wedstrijden buiten je eigen markt als RedZone omvatten.
  • Lokale wedstrijden: Als je een YouTube TV-basisabonnement hebt, bevatten de multiview-opties ook enkele combinaties met je lokale NFL-wedstrijden en bepaalde NFL Sunday Ticket-wedstrijden. Combinaties worden met algoritmen vooraf bepaald voor je lokale markt.

Je hebt een aantal opties om NFL-wedstrijden in multiview te vinden op YouTube TV:

• Bovenaan het tabblad Home in de rij De beste keuzes voor jou
  • Iets lager op het tabblad Home in de rij In multiview bekijken
  • Begin een NFL-wedstrijd of RedZone te kijken. Druk omlaag op je afstandsbediening om de multiview-opties te zien voor de huidige wedstrijd die je kijkt.

Kan ik kiezen wat ik wil kijken in multiview?

Nee. We willen multiview beschikbaar maken voor iedereen met een televisie. Omdat de meeste apparaten niet de hardware hebben om multiview te ondersteunen, moeten we de videofeeds op onze servers verwerken om multiview mogelijk te maken.

Dit betekent dat elke unieke combinatie die in multiview wordt bekeken beperkte datacenter- en rekencapaciteit gebruikt. Omdat elke regio unieke lokale content bevat, zijn we beperkt in het aantal combinaties dat we kunnen maken met lokale feeds. We proberen de beste combinaties te selecteren op basis van verwachte populariteit en verbeteren onze processen voortdurend.

Als er veel multiview-streams beschikbaar zijn, kun je Multiview samenstellen selecteren om makkelijk een vooraf geselecteerde combinatie te vinden.