Utforska YouTube TV med en kostnadsfri provperiod

Nya prenumeranter kan registrera sig för att prova YouTube TV. Du får tillgång till över 100 kanaler i en Base Plan under provperioden. Du kan också registrera dig för att prova extra kanaler som HBO Max eller Spanish Plus innan du lägger till dem i ditt YouTube TV-medlemskap.

När ditt konto övergår från en kostnadsfri provperiod till ett betalmedlemskap debiteras du standardpriset för Base Plan (plus eventuella tilläggskanaler du prenumererar på). Datumet för den här debiteringen blir ditt faktureringsdatum varje månad.

Om du ändrar dig gällande YouTube TV kan du avsluta eller pausa medlemskapet när som helst.

Kom ihåg:

• För en YouTube TV Base Plan eller en spansk prenumeration kan provperiodens längd variera
  • Provperioder för extra kanaler har separat registrering och fakturering. Du kan registrera dig för att testa tilläggskanaler i inställningarna för ditt YouTube TV-konto.
  • Om du säger upp prenumerationen under den kostnadsfria provperioden förlorar du åtkomsten till YouTube TV (inklusive eventuella tillägg) direkt när du säger upp prenumerationen.

Kontrollera om du är kvalificerad för en kostnadsfri provperiod på YouTube TV

Du är kvalificerad för en kostnadsfri provperiod om du är ny på YouTube TV och inte har registrerat dig för en kostnadsfri provperiod tidigare.

Registrera dig för en kostnadsfri provperiod

Om du vill komma igång med en kostnadsfri provperiod kan du läsa mer om hur du registrerar dig för YouTube TV.

Kontrollera längden på din kostnadsfria provperiod

Längden på kostnadsfria provperioder kan variera, så se till att dubbelkolla hur mycket tid som är kvar på din kostnadsfria provperiod. Det kan du göra när som helst under den kostnadsfria provperioden genom att öppna Inställningar i YouTube TV-appen:

1. Öppna YouTube TV-appen.
  2. Klicka på ditt profilfoto längst upp till höger.
  3. Välj Inställningar följt av Medlemskap. Här ser du hur många dagar som återstår av den kostnadsfria provperioden innan ditt konto övergår till ett betalmedlemskap.

Så fungerar fakturering vid kostnadsfria provperioder

Förstå kreditkortsdebiteringar

När du startar provperioden verifierar YouTube TV ditt kreditkort med hjälp av en liten avgift. Din bank får en verifieringsbegäran från oss och avgiften visas på kontot. Denna verifiering krävs för att kontrollera att ditt kreditkort är aktivt. Beloppet tas automatiskt bort från ditt konto när vi har bekräftat att kortet är aktivt (din bank kan ange när detta sker). YouTube TV har inte stöd för köp som görs med förbetalda kreditkort.

Vad händer när en kostnadsfri provperiod löper ut?

När den kostnadsfria provperioden är slut övergår ditt konto automatiskt till ett betalmedlemskap. Då debiteras du standardpriset för Base Plan samt för eventuella prenumerationer du har lagt till i YouTube TV-medlemskapet. Datumet blir ditt faktureringsdatum varje månad.

Obs! Du kan klicka här för att kontrollera längden på din kostnadsfria provperiod eller genom att öppna ditt YouTube TV-konto följt av Inställningar

Om du ändrar dig gällande YouTube TV kan du avsluta eller pausa medlemskapet när som helst.

Vad händer om jag säger upp YouTube TV under den kostnadsfria provperioden?

Om du säger upp YouTube TV under en kostnadsfri provperiod förlorar du åtkomsten till tjänsten (inklusive eventuella tillägg) direkt när du säger upp den.

Få ut mesta möjliga av en kostnadsfri provperiod på YouTube TV

För att få ut mesta möjliga av en kostnadsfri provperiod kan du använda den obegränsade DVR-funktionen och spela in serier, filmer och sport till ditt YouTube TV-bibliotek.

Här är några av fördelarna med obegränsad DVR:

• Spela in så många program du vill. Lagringsutrymmet är obegränsat.
  • Titta på live- och on demand-program när det passar dig.
  • Du kommer åt alla inspelningar på biblioteksfliken. Tryck bara på knappen under en sändning om du vill lägga till den i biblioteket.
  • Kom ihåg att du kan dela YouTube TV med familjen. I medlemskapet ingår upp till fem ytterligare konton för hushållet. Varje familjemedlem får en egen profil och ett eget DVR-bibliotek. På så sätt kan alla skapa sin egen samling med saker att titta på. Läs mer om hur du skapar en familjegrupp på YouTube TV.

Vanliga frågor om kostnadsfria provperioder på YouTube TV

Varför debiterades jag för en kostnadsfri provperiod?

Du kan se en debitering när du har registrerat dig för en kostnadsfri provperiod om du inte var kvalificerad. Det är endast nya prenumeranter som får kostnadsfria provperioder.
Om det är första gången du registrerar dig för en kostnadsfri provperiod kan det vara ett reserverat belopp, inte en debitering. YouTube gör sådana reservationer för att kontrollera att kortet är giltigt. YouTube kontrollerar också att det finns tillräckligt med pengar på kontot för att täcka köpet när provperioden är slut.

Jag hade tänkt säga upp min kostnadsfria provperiod men debiterades. Kan jag få en återbetalning?

Klicka på knappen nedan om du vill begära en återbetalning. Om du beviljas återbetalning förlorar du omedelbart åtkomsten till YouTube TV och får tillbaka dina pengar. Läs mer om vår återbetalningspolicy.

Jag avslutade min kostnadsfria provperiod av misstag. Kan jag ångra detta?

När du har sagt upp en kostnadsfri provperiod får du tyvärr inte åtkomst till den igen. Om du säger upp en pågående kostnadsfri provperiod förlorar du omedelbart åtkomsten till YouTube TV. Då upphör provperioden att gälla och du kan inte längre använda tjänsten.

Om du vill återgå till YouTube TV kan du registrera dig för tjänsten genom att ladda ned YouTube TV-appen eller gå till tv.youtube.com.