Prøv en kostnadsfri prøveperiode på YouTube TV

Nye abonnenter kan registrere seg for å prøve YouTube TV. I prøveperioden får du tilgang til over 100 kanaler som tilbys i Base Plan. Du kan også registrere deg for å prøve flere TV-nettverk, for eksempel HBO Max eller Spanish Plus, før du legger disse til i YouTube TV-abonnementet.

Når kontoen din går over fra en kostnadsfri prøveperiode til et betalt abonnement, blir du belastet standardprisen for Base Plan-abonnementet (pluss eventuelle tilleggsnettverk du abonnerer på). Datoen for denne belastningen blir den månedlige faktureringsdatoen din fremover.

Hvis du ombestemmer deg om YouTube TV, kan du si opp abonnementet eller sette det på pause når som helst.

Merk:

• Lengden på prøveperioden varierer for YouTube TV Base Plan- og Spanish Plan-abonnementer.
  • Prøveperioder for ekstra TV-nettverk har separat registrering og fakturering. Du kan registrere deg for å prøve tilleggsnettverk i innstillingene for YouTube TV-kontoen din.
  • Hvis du sier opp abonnementet i løpet av prøveperioden, mister du tilgangen til YouTube TV (inkludert eventuelle tillegg) umiddelbart.

Sjekk om du er kvalifisert for en kostnadsfri prøveperiode på YouTube TV

Du er kvalifisert for en kostnadsfri prøveperiode hvis du ikke har brukt YouTube TV og ikke har registrert deg for en kostnadsfri prøveperiode før.

Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode

Hvis du er klar til å komme i gang med en kostnadsfri prøveperiode, kan du finne ut hvordan du registrerer deg for YouTube TV.

Sjekk hvor lenge den kostnadsfrie prøveperioden varer

Lengden på kostnadsfrie prøveperioder kan variere, så husk å dobbeltsjekke hvor mye tid som er igjen av prøveperioden din. Du kan gjøre dette når som helst i løpet av den kostnadsfrie prøveperioden ved å gå til Innstillinger i YouTube TV-appen:

1. Åpne YouTube TV-appen.
  2. Klikk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Velg Innstillinger etterfulgt av Abonnement. Du kan se mange dager som gjenstår av den kostnadsfrie prøveperioden før kontoen din konverteres til et betalt abonnement.

Finn ut hvordan fakturering for kostnadsfrie prøveperioder fungerer

Informasjon om kredittkortbelastninger

Når du starter prøveperioden, autoriserer YouTube TV kredittkortet ditt med et lite gebyr. Banken din får en autorisasjonsforespørsel fra oss, og gebyret vises i kontoen din. Denne autorisasjonen er nødvendig for å sjekke at kredittkortet ditt er aktivt. Dette beløpet fjernes automatisk fra kontoen din når vi har bekreftet at kortet er aktivt (banken din kan gi deg mer informasjon om når). YouTube TV støtter ikke kjøp med forhåndsbetalte kredittkort.

Hva skjer når en kostnadsfri prøveperiode er over?

Når den kostnadsfrie prøveperioden er over, blir kontoen din automatisk flyttet over til et betalt abonnement. Du belastes da standardprisen for Base Plan og eventuelle abonnementer du har lagt til i YouTube TV-abonnementet. Den datoen blir den månedlige faktureringsdatoen din fremover.

Merk: Sjekk hvor lenge den kostnadsfrie prøveperioden din varer, eller ved å gå til YouTube TV-kontoen din etterfulgt av Innstillinger

Hvis du ombestemmer deg om YouTube TV, kan du si opp abonnementet eller sette det på pause når som helst.

Hva skjer hvis jeg sier opp YouTube TV i løpet av den kostnadsfrie prøveperioden?

Hvis du sier opp YouTube TV i løpet av en kostnadsfri prøveperiode, mister du tilgangen til tjenesten (inkludert eventuelle tillegg) umiddelbart.

Få mest mulig ut av en kostnadsfri prøveperiode på YouTube TV

For å få mest mulig ut av en kostnadsfri prøveperiode kan du bruke den ubegrensede opptaksfunksjonen til å ta opp serier, filmer og sport i YouTube TV-biblioteket ditt.

Her er noen av fordelene ved ubegrenset opptak:

• Ta opp så mange programmer du vil. Det er ingen grense på lagringsplass.
  • Se programmer direkte og på forespørsel, når det passer best for deg.
  • Få tilgang til alle opptak fra Bibliotek-fanen. Bare trykk på -knappen under en visning for å legge den til i biblioteket.
  • Husk at du kan dele YouTube TV med familien din. Abonnementet ditt inkluderer opptil fem tilleggskontoer for husstanden din. Hvert familiemedlem får en egen profil og en personlig DVR, slik at du kan lage ditt eget bibliotek med ting du vil se. Finn ut mer om hvordan du oppretter en YouTube TV-familiegruppe.

Vanlige spørsmål om kostnadsfrie prøveperioder på YouTube TV

Hvorfor ble jeg belastet for en kostnadsfri prøveperiode?

Du kan komme til å se en belastning etter at du har registrert deg for en kostnadsfri prøveperiode, hvis du ikke var kvalifisert for dette tilbudet. Bare de som registrerer seg for et abonnement for første gang, kan få en kostnadsfri prøveperiode.
Hvis dette er den første gangen du registrerer deg for en kostnadsfri prøveperiode, kan du komme til å se et reservert beløp – ingen reell belastning. Slike autorisasjoner gjøres for at YouTube skal kunne bekrefte at kortet er gyldig. YouTube sjekker også at du har nok penger på kontoen din til å gjennomføre kjøpet når prøveperioden er over.

Jeg ville si opp den kostnadsfrie prøveperioden, men ble belastet. Kan jeg få refusjon?

Klikk på knappen nedenfor for å be om refusjon. Hvis en refusjon blir innvilget, mister du tilgangen til YouTube TV umiddelbart, og du får pengene tilbake. Finn ut mer om refusjonsretningslinjene våre her.

Jeg kansellerte den kostnadsfrie prøveperioden ved et uhell. Kan jeg angre dette?

Når du har sagt opp abonnementet, får du dessverre ikke tilgang til en kostnadsfri prøveperiode igjen. Når du sier opp i løpet av en kostnadsfri prøveperiode, utløper tilgangen din til YouTube TV umiddelbart. Da er prøveperioden over, og du kan ikke lenger bruke tjenesten.

Hvis du vil ha tilbake YouTube TV, kan du når som helst registrere deg for tjenesten ved å laste ned YouTube TV-appen eller gå til tv.youtube.com.