Probeer een kosteloze proefperiode voor YouTube TV

Nieuwe abonnees komen in aanmerking voor een proefperiode voor YouTube TV. Tijdens een proefperiode krijg je het basisabonnement dat toegang biedt tot meer dan 100 kanalen. Je kunt je ook aanmelden om extra netwerken te proberen, zoals HBO Max of Spanish Plus, voordat je deze toevoegt aan je YouTube TV-lidmaatschap.

Als je account overschakelt van een kosteloze proefperiode naar een betaald lidmaatschap, wordt de standaardprijs voor het basisabonnement (plus eventuele add-on-netwerken waarop je bent geabonneerd) in rekening gebracht. De datum van deze betaling wordt vanaf dat moment je maandelijkse factuurdatum.

Als je van gedachten verandert over YouTube TV, kun je je lidmaatschap altijd opzeggen of onderbreken.

Goed om te weten:

• Voor een basisabonnement op YouTube TV of een abonnement op Spanish Plus, kan de duur van een proefperiode variëren.
  • Je moet je afzonderlijk aanmelden voor proefperioden voor extra netwerken. Deze worden ook apart gefactureerd. Als je add-on-netwerken wilt proberen, kun je je hiervoor aanmelden via Instellingen in je YouTube TV-account.
  • Als je je lidmaatschap opzegt tijdens de kosteloze proefperiode, heb je na de opzegging geen toegang meer tot YouTube TV (en eventuele extra netwerken).

Controleren of je in aanmerking komt voor een kosteloze proefperiode van YouTube TV

Je komt in aanmerking voor een kosteloze proefperiode als je je nog niet eerder hebt aangemeld voor een kosteloze proefperiode van YouTube TV.

Je aanmelden voor een kosteloze proefperiode

Ontdek hoe je je aanmeldt voor een kosteloze proefperiode als je YouTube TV eerst wilt uitproberen.

De duur van je kosteloze proefperiode controleren

De duur van de kosteloze proefperiode kan verschillen, dus controleer altijd goed hoelang je kosteloze proefperiode nog duurt. Je kunt dit op elk moment tijdens de kosteloze proefperiode doen via Instellingen in de YouTube TV-app:

1. Open de YouTube TV-app.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto .
  3. Selecteer Instellingen en dan Lidmaatschap. Hier staat het aantal resterende dagen van je kosteloze proefperiode voordat je account wordt omgezet in een betaald lidmaatschap.

Meer informatie over de facturering van de kosteloze proefperiode

Inzicht in creditcardkosten

Als je je proefperiode start, verifieert YouTube TV je creditcard door een klein bedrag te reserveren. Wij sturen een verificatieverzoek naar je financiële instelling en het gereserveerde bedrag wordt weergegeven op je rekening. Met deze verificatie checken we of je creditcard actief is. De reservering wordt automatisch van je rekening verwijderd zodra we hebben bevestigd dat de kaart actief is (je financiële instelling kan aangeven wanneer deze actie plaatsvindt). YouTube TV ondersteunt geen aankopen met prepaid creditcards.

Wat gebeurt er na afloop van een kosteloze proefperiode?

Na afloop van de kosteloze proefperiode wordt je account automatisch overgezet naar een betaald lidmaatschap. We brengen dan de standaardprijs in rekening voor het basisabonnement en de abonnementen die je aan je YouTube TV-lidmaatschap hebt toegevoegd. Die datum wordt vanaf dat moment je maandelijkse factuurdatum.

Opmerking: Controleer de duur van je kosteloze proefperiode of ga naar je YouTube TV-account en dan Instellingen.

Als je van gedachten verandert over YouTube TV, kun je je lidmaatschap altijd opzeggen of onderbreken.

Wat gebeurt er als ik YouTube TV opzeg tijdens mijn kosteloze proefperiode?

Als je YouTube TV opzegt tijdens de kosteloze proefperiode, heb je onmiddellijk na de opzegging geen toegang meer tot YouTube TV (en eventuele add-ons).

Haal alles uit je kosteloze proefperiode voor YouTube TV

Haal alles uit je kosteloze proefperiode door gebruik te maken van de onbeperkte DVR-functie om series, films en sport op te nemen in je YouTube TV-bibliotheek.

Hieronder vind je een aantal voordelen van onbeperkte DVR:

• Neem zo veel programma's op als je wilt. Er is geen limiet voor opslagruimte.
  • Volg live en on demand programma's op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • Krijg toegang tot alle opnamen via het tabblad Bibliotheek. Tik op de knop  onder een uitzending om die aan je bibliotheek toe te voegen.
  • Je kunt YouTube TV ook met je gezin delen. Je lidmaatschap omvat maximaal 5 extra accounts voor je huishouden. Elk gezinslid krijgt een uniek profiel en een persoonlijke DVR, zodat je je eigen bibliotheek met content kunt samenstellen. Meer informatie over hoe je een YouTube TV-gezinsgroep maakt

Veelgestelde vragen over kosteloze proefperioden voor YouTube TV

Waarom zijn er kosten in rekening gebracht voor een kosteloze proefperiode?

Mogelijk zie je een afschrijving nadat je je hebt aangemeld voor een kosteloze proefperiode omdat je hier niet voor in aanmerking komt. Je komt alleen in aanmerking voor een kosteloze proefperiode als je nog niet eerder een abonnement hebt gehad.
Als dit de eerste keer is dat je je aanmeldt voor een kosteloze proefperiode, zie je mogelijk een tijdelijke reservering in plaats van een afschrijving. YouTube voert deze reservering uit om te controleren of de creditcard geldig is. YouTube controleert ook of je voldoende saldo op je rekening hebt voor de aankoop als de proefperiode eindigt.

Ik wilde de kosteloze proefperiode opzeggen, maar er zijn kosten in rekening gebracht. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Klik op de knop hieronder om een terugbetaling aan te vragen. Als je een terugbetaling ontvangt, heb je geen toegang meer tot YouTube TV. Meer informatie over ons teruggavebeleid vind je hier.

Ik heb de kosteloze proefperiode per ongeluk opgezegd. Kan ik dit ongedaan maken?

Als je je lidmaatschap eenmaal hebt opgezegd, krijg je helaas niet opnieuw toegang tot een kosteloze proefperiode. Als je opzegt tijdens een kosteloze proefperiode, wordt je toegang tot YouTube TV onmiddellijk beëindigd. Op dat moment is je proefperiode voorbij en kun je de service niet meer gebruiken.

Als je terug wilt gaan naar YouTube TV, kun je je altijd aanmelden door de YouTube TV-app te downloaden of naar tv.youtube.com te gaan.