YouTube TV:n maksuton kokeilu

Uudet tilaajat voivat rekisteröityä YouTube TV:n kokeiluun. Kokeilujakson aikana käytettävissäsi on yli 100 Base Plan ‐tilauksen kanavaa. Voit myös kokeilla muita kanavia (esim. HBO Max tai Spanish Plus) ennen niiden lisäämistä YouTube TV ‐jäsenyyteesi.

Kun tilisi vaihtuu maksuttomasta kokeilusta maksulliseen jäsenyyteen, sinulta veloitetaan Base Plan ‑tilauksen (sekä tilaamiesi lisäkanavien) perushinta. Kyseinen veloituspäivä on jatkossa kuukausittainen laskutuspäivä.

Jos tulet toisiin ajatuksiin, voit perua tai keskeyttää YouTube TV ‑jäsenyytesi milloin tahansa.

Hyvä muistaa

• Kokeilujaksojen pituudet vaihtelevat YouTube TV Base Plan ‐tilauksessa ja Spanish Plan ‐tilauksessa.
  • Muiden kanavien kokeilujaksoihin rekisteröidytään ja niistä laskutetaan erikseen. Voit rekisteröityä lisäkanavien kokeiluihin YouTube TV ‐tilisi asetuksista.
  • Jos perut tilauksen maksuttoman kokeilun aikana, menetät pääsyn YouTube TV:hen (sekä mahdollisiin lisäkanaviin) perumishetkellä.

Kelpoisuus YouTube TV:n maksuttomaan kokeiluun

Voit aloittaa maksuttoman kokeilun, jos olet uusi YouTube TV ‑käyttäjä eikä sinulla ole aiemmin ollut maksutonta kokeilua.

Maksuttoman kokeilun aloittaminen

Kun haluat aloittaa maksuttoman kokeilun, katso ohjeet YouTube TV:n tilaamiseen.

Maksuttoman kokeilun keston tarkistaminen

Maksuttomia kokeiluja on eripituisia, joten muista tarkistaa, kuinka pitkään maksuton kokeilusi vielä kestää. Näet sen milloin tahansa maksuttoman kokeilujakson aikana YouTube TV ‐sovelluksesta kohdasta Settings (Asetukset).

1. Avaa YouTube TV ‑sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi .
  3. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Membership (Jäsenyys). Sieltä näet, kuinka monen päivän päästä maksuton kokeilu muuttuu maksulliseksi jäsenyydeksi.

Maksuttoman kokeilun laskutus

Credit-korttien veloitukset

Kun aloitat kokeilun, YouTube TV veloittaa credit-kortiltasi pienen maksun. Rahoituslaitoksesi saa meiltä valtuutuspyynnön, ja maksu näkyy tililläsi. Valtuutuksella varmistetaan, että credit-korttisi on voimassa. Maksu poistetaan tililtäsi automaattisesti, kun olemme vahvistaneet, että korttisi on voimassa (rahoituslaitos voi kertoa tarkemmin, milloin tämä tapahtuu). YouTube TV ei tue prepaid-korteilla tehtyjä ostoksia.

Mitä tapahtuu, kun maksuton kokeilu päättyy?

Kun maksuton kokeilujakso päättyy, maksullinen jäsenyys alkaa automaattisesti tililläsi. Samalla sinulta veloitetaan Base Plan ‑tilauksen sekä YouTube TV ‑jäsenyyteen lisäämiesi tilausten perushinnat. Kyseinen päivä on jatkossa kuukausittainen laskutuspäivä.

Huom. Muista tarkistaa maksuttoman kokeilun kesto. Näet sen myös YouTube TV ‐tililtä: siirry tilille ja sitten valitse Settings (Asetukset).

Jos tulet toisiin ajatuksiin, voit perua tai keskeyttää YouTube TV ‑jäsenyytesi milloin tahansa.

Mitä tapahtuu, jos perun YouTube TV:n maksuttoman kokeilun aikana?

Jos perut YouTube TV:n maksuttoman kokeilun aikana, menetät pääsyn palveluun (ja mahdollisiin laajennuksiin) heti, kun perut tilauksen.

Paras hyöty YouTube TV:n maksuttomasta kokeilusta

Saat parhaan hyödyn maksuttomasta kokeilusta, kun käytettävissäsi on rajaton DVR, jolla voit tallentaa ohjelmia, elokuvia ja urheilua YouTube TV ‐kirjastoosi.

Tässä muutamia rajattoman DVR:n etuja:

• Voit tallentaa niin monta ohjelmaa kuin haluat. Tallennustilaa ei ole rajoitettu.
  • Voit katsoa live- ja on demand ‑sisältöä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.
  • Löydät kaikki tallenteet Library (Kirjasto) ‑välilehdeltä. Lisää ohjelma kirjastoon klikkaamalla sen alla olevaa -painiketta.
  • Muista, että voit jakaa YouTube TV:n perheellesi. Jäsenyyteen sisältyy jopa viisi lisätiliä samaan kotitalouteen. Jokainen perheenjäsen saa oman profiilin ja henkilökohtaisen DVR-tilan, johon voi koota oman katselukirjaston. Lue lisää YouTube TV ‐perheryhmän luomisesta.

Usein kysyttyä YouTube TV:n maksuttomista kokeiluista

Miksi minua veloitettiin maksuttomasta kokeilusta?

Sinua voidaan veloittaa, jos tilaat maksuttoman kokeilun mutta et täytä kokeilun ehtoja. Maksuton kokeilu on tarjolla vain käyttäjille, joilla ei ole aiemmin ollut tilausta.
Jos tilaat maksuttoman kokeilun ensimmäistä kertaa, tililtäsi tai kortiltasi voidaan tehdä katevaraus, joka ei ole veloitus. YouTube tarkistaa näiden valtuutusten avulla, että korttia voi käyttää. Samalla tarkistetaan, että tililläsi on riittävästi varoja ostoksen tekemiseen kokeilun jälkeen.

Halusin perua maksuttoman kokeilun, mutta minulta veloitettiin maksu. Voinko saada hyvityksen?

Alla olevasta painikkeesta pääset pyytämään hyvitystä. Jos hyvitys myönnetään, menetät välittömästi pääsyn YouTube TV:hen ja veloitettu summa palautetaan sinulle. Voit lukea lisää hyvityskäytännöstämme täältä.

Peruin vahingossa maksuttoman kokeiluni. Voinko kumota sen?

Valitettavasti maksutonta kokeilujaksoa ei voi enää käyttää, kun se on peruttu. Menetät perumisen yhteydessä välittömästi pääsyn YouTube TV:hen, ja kokeilusi katsotaan päättyneeksi.

Jos haluat palata YouTube TV:hen, voit milloin tahansa tilata palvelun YouTube TV ‐sovelluksessa tai osoitteessa tv.youtube.com.