Odottamattomat veloitukset YouTube TV:ssä

Jos näet credit-kortilla tai pankkitilillä YouTube TV:n tekemän odottamattoman veloituksen, syy voi löytyä alta. Jos sinulla on ongelmia tilille kirjautumisessa, klikkaa tästä. Jos ongelma koskee videon striimausta, klikkaa tästä.

Minua on veloitettu maksuttomasta kokeilusta

Sinua voidaan veloittaa, jos tilaat maksuttoman kokeilun mutta et täytä kokeilun ehtoja. Maksuton kokeilu on tarjolla vain käyttäjille, joilla ei ole aiemmin ollut tilausta.
Jos tilaat maksuttoman kokeilun ensimmäistä kertaa, tililtäsi tai kortiltasi voidaan tehdä katevaraus, joka ei ole veloitus. YouTube tarkistaa näiden valtuutusten avulla, että korttia voi käyttää. Samalla tarkistetaan, että tililläsi on riittävästi varoja ostoksen tekemiseen kokeilun jälkeen.

Veloitus on liian suuri

• Verojen muutokset: Kuukausittainen lasku voi vaihdella hieman maksullisen jäsenyytesi verotukseen liittyvien muutosten vuoksi. YouTube-ostoksista perittävät verot määräytyvät alueesi verolakien perusteella, ja ne voivat vaihdella paikallisten verovaatimusten mukaan. Voit katsoa lisätietoja tästä. Maksutapahtumien kuitit ja verot näkyvät Google Payssa.

• Katevaraus: Tilillesi tai kortillesi voidaan tehdä kuukausittaista laskutussummaa vastaava katevaraus. YouTube tarkistaa katevavarauksen avulla, että korttia voi käyttää ja että tililläsi on riittävästi varoja ostoksen tekemiseen. Katevaraus ei kuitenkaan ole varsinainen veloitus.

YouTuben maksullisten jäsenyyksien veloitukset näet osoitteesta http://youtube.com/purchases.

Minua on veloitettu useita kertoja

Seuraavassa on yleisiä syitä sille, miksi YouTube näyttää veloittaneen sinua useita kertoja:

• Sinulla on maksullinen YouTube-jäsenyys useammalla kuin yhdellä tilillä: Sinä tai joku, jolla on pääsy maksutapaasi, on saattanut rekisteröityä toisella sähköpostiosoitteella, laitteella tai laskutusalustalla. Yritä ensin kirjautua sisään toisella sinulle kuuluvalla Google-tilillä ja tarkista, onko sillä aktiivisia jäsenyyksiä.

Huom. Saatat käyttää kyseistä tiliä harvoin tai et välttämättä ole aina kirjautuneena sille.
  • Tarkista sitten, mille muille Google-tileille saatat olla kirjautuneena:
    1. Klikkaa profiilikuvaasi .
    2. Valitse Vaihda tiliä.
    3. Sinun pitäisi nähdä valintamerkki sen tilin vieressä, jolla olet tällä hetkellä kirjautuneena. Jos näet myös jonkun muun sinulle kuuluvan tilin, voit vaihtaa siihen napauttamalla tiliä.
    4. Voit tarkistaa osoitteesta http://youtube.com/purchases, sisältyykö toiseen tiliisi maksullinen jäsenyys. Jos muita tilejä ei näy, voit kirjautua toisella sinulle kuuluvalla Google-tilillä ja tarkistaa, näkyykö aktiivisia jäsenyyksiä.
  • Veloitus koskee toista Google-tilausta tai ‑palvelua: Katso Google Pay ‑tililtä "Tapahtumat" ja tarkista veloituksen tiedot (koskeeko se YouTuben maksullista jäsenyyttä).

• Saatat nähdä katevarauksen tai muun odottavan veloituksen: Katevarauksen avulla YouTube tarkistaa, että korttia voi käyttää ja että tilillä on riittävästi rahaa ostoksen tekemiseen. Katevaraus ei kuitenkaan ole varsinainen veloitus.

Näen maksun, jota en ole itse tehnyt

Jos et tunnista tililtäsi veloitettua maksua, voit ilmoittaa luvattomasta veloituksesta seuraamalla näitä ohjeita. Voit myös perua tilauksesi milloin tahansa.