YouTube TV ‑jäsenyyksiin liittyvien laskutus- tai pääsyoikeusongelmien ratkaiseminen

Jos YouTube TV:n kuukausimaksua ei voida veloittaa, saat siitä tiedon sähköpostitse, jotta voit jatkaa jäsenyyttäsi.

Sähköpostin vastaanottamisen jälkeen:

• Sinulla on yksi päivä aikaa ratkaista maksuongelmat ennen kuin menetät pääsyn YouTube TV:n etuihin. Tämän jälkeen tilisi on 30 päivän ajan keskeytettynä. Keskeytysjakson aikana yritämme toistuvasti veloittaa kuukausimaksun sinulta.

• Kun maksuongelma on ratkaistu, jäsenyytesi jatkuu automaattisesti seuraavan onnistuneen veloitusyrityksen jälkeen. Jos et halua odottaa veloitusta, voit perua tilauksesi ja tehdä uuden tilauksen. Näin saat edut heti käyttöösi.

Huom. Lue lisää YouTuben odottamattomista veloituksista.

Ohjeita YouTube-veloitusten ongelmatilanteisiin

Klikkaa alla olevaa painiketta, jos haluat ratkaista YouTube-laskuun liittyviä ongelmia tai saada lisätietoja laskusta.

RATKAISE YOUTUBE-VELOITUSONGELMA

Hylätyn maksun ratkaiseminen

Jos kuukausittainen jäsenmaksusi on hylätty, sinun on todennäköisesti ratkaistava maksutapaan liittyvä ongelma. Katso alta vinkkejä ongelman ratkaisemiseen.

Riittävän saldon tarkistaminen

Tapahtuma voidaan hylätä, koska saldo ei riitä sen suorittamiseen. Tarkista tililtäsi, että varat riittävät ostoksen tekemiseen. Jos sinulla ei ole varoja seuraavaa ajoitettua maksua varten, voit keskeyttää YouTube TV ‐jäsenyytesi.

Voit myös katsoa laskutushistoriasi ja muuttaa maksutapaasi.

Varmista, että kortin tiedot ovat ajan tasalla

Usein maksut epäonnistuvat, koska credit-kortti on vanhentunut tai laskutusosoite virheellinen. Näin päivität kortin tiedot:
  1. Mene osoitteeseen https://tv.youtube.com/settings/billing.

2. Klikkaa profiilikuvaasi .

3. Valitse Settings (Asetukset)  ja sitten Billing (Laskutus) .

4. Klikkaamalla Maksutapa-kohdan vierestä Päivitä näet nykyisen maksutapasi ja voit muuttaa sitä tai lisätä uuden maksutavan.

Sinun kannattaa tarkistaa kaikki kortin tiedot ja varmistaa, että ne ovat ajan tasalla – mukaan lukien viimeinen voimassaolopäivä. Maksutapasi kohdalla näkyvän postinumeron pitää vastata korttisi nykyisen laskutusosoitteen postinumeroa.

Jos tallennettu maksutapa ei ole enää käytettävissä, lisää tai valitse toinen maksutapa.

Huom. Jos vaihtoehtoa maksutavan päivittämiseksi ei näy, voit muokata tietoja myös Google Payn Tilaukset ja palvelut ‑sivulta.

Lähetä pyydetyt tiedot

Jos näet virheilmoituksen, jossa sinua pyydetään lähettämään lisätietoja Googlelle, lähetä kyseiset tiedot ohjeiden mukaisesti. Sinun pitää ehkä vahvistaa henkilöllisyytesi Google Paymentsissa ennen kuin voit tehdä ostoksia Google-tililläsi.

Voit myös milloin tahansa tarkistaa Google Paymentsista, onko sinulla tiliongelmien korjaamiseen liittyviä ilmoituksia tai pyyntöjä.

Ota yhteyttä pankkiin tai kortin myöntäjään

Maksu voidaan hylätä korttisi rajoitusten vuoksi. Ota yhteyttä korttisi myöntäneeseen pankkiin tai yritykseen ja kysy heiltä tapahtuman hylkäämisen syytä.

Kokeile toista maksutapaa

Voit vaihtaa maksutapaa seuraavien ohjeiden avulla:
  1. Mene osoitteeseen payments.google.com kohtaan Tilaukset.
  2. Etsi muokattava tilaus ja klikkaa Hallinnoi.
  3. Klikkaa tällä hetkellä maksamiseen käyttämäsi kortin alta Vaihda maksutapaa. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa Ylläpidä maksutapoja.
  4. Valitse maksutapa.
  5. Valitse Lähetä.

Näin korjaat etujen käyttöön liittyvät ongelmat, kun veloitus on tehty

Jos olet tehnyt ostoksen mutta sinulla ei ole pääsyä ostamaasi tuotteeseen, veloitusta saatetaan vielä käsitellä. Tämä voi johtua myös veloituksen hylkäämisestä.

Tietoja katevarauksista ja odottavista tapahtumista

Google Paymentissa tai tiliotteella näkyvät odottavat veloitukset ovat katevarauksia, joita ei ole vielä käsitelty.

Samasta tilausmaksusta voi näkyä useita odottavia veloituksia, koska jokainen odottava veloitus edustaa yhtä katevarausta. Jos maksu "odottaa", sitä ei ole vielä veloitettu sinulta. Jos katevaraus on epäonnistunut, se poistuu itsestään tiliotteelta eikä sitä laskuteta sinulta.

Odottavan veloituksen tarkistaminen

Tarkista tiliotteesi tai Google Paymentsin tiedot. Jos klikkaat tapahtumaa Google Paymentsissa, oston ei pitäisi näkyä valmiina vaan sen tilana pitäisi olla "Odottaa".
Voit myös milloin tahansa tarkistaa Google Paymentsista, onko sinulla tiliongelmien korjaamiseen liittyviä ilmoituksia tai pyyntöjä. Sinun pitää ehkä vahvistaa henkilöllisyytesi Google Paymentsissa ennen kuin voit tehdä ostoksia Google-tililläsi.
Jos et näe Google Paymentsissa ilmoituksia tai pyyntöjä, muistathan, että odottava veloitus
  • ratkaistaan yleensä 1–14 arkipäivän kuluessa
  • voi kadota itsestään tänä aikana, jos maksunvälittäjä hylkää maksun.
Jos tililläsi näkyy odottava maksu vielä tämän jälkeenkin, ota yhteyttä maksunvälittäjään.

Hylätyn maksun tarkistaminen

Voit tarkistaa ostosi tilan uudelleen Google Paymentsista. Tapahtuman pitäisi näkyä Google Paymentsissa hylättynä. Lue lisää YouTube TV ‐jäsenyyden hylätyn maksun ratkaisemisesta.

Jos maksu näkyy yhä katevarauksena, sen pitäisi poistua itsestään 1–14 arkipäivän kuluessa huolimatta siitä, onko se hyväksytty tai hylätty. Jos odottava veloitus näkyy vielä tämän jälkeenkin, ota yhteyttä maksunvälittäjään.