Upload din musik til YouTube Music

Gem din personlige musiksamling i din samling i YouTube Music ved at uploade dine sange og album. Når din musik er uploadet, kan du bruge YouTube Music til at afspille din uploadede musik som en del af din lytteoplevelse.

Upload your music to YouTube Music

Sådan uploader du

Du kan uploade din musik på to måder. På en computer:

1. Træk dine filer til en hvilken som helst overflade på music.youtube.com.
  2. Gå til music.youtube.com, og klik på dit profilbillede og så Upload musik.

Understøttede filformater til uploads omfatter FLAC, M4A, MP3, OGG og WMA.

Du får vist en statuslinje, der angiver, at din musik er ved at blive uploadet, og en bekræftelsesmeddelelse, når sangene er uploadet. Det kan tage lidt tid, før din uploadede musik vises i din samling, selv efter at den er blevet uploadet.

Ting, du skal være klar over:

• Du kan ikke uploade musik i YouTube Music-mobilappen.
  • Du kan uploade op til 100.000 sange til din samling i YouTube Music.
  • Du kan ikke uploade musik til en kanal på din brandkonto. Hvis du vil uploade musik, kan du flytte din kanal til en personlig konto.

Se, administrer og søg i dine uploads

Hvis du vil se eller administrere den musik, du har uploadet, skal du gå til Samling og så Sange og så Uploads eller Samling og så Album og så Uploads. Hvis du vil se dine uploads i YouTube Music-appen, skal du bruge YouTube-mobilversion 3.51 eller nyere.

Hvis du vil søge efter musik, du har uploadet, skal du klikke eller trykke på "Uploads" efter din søgning. Så får du vist søgeresultater for uploadet musik.

Det skal du vide om musikuploads:

• Dine musikuploads påvirker ikke dine musikanbefalinger i YouTube Music.
  • Du er den eneste, der kan afspille den musik, du har uploadet. Andre YouTube Music-brugere har ikke adgang til dine uploads.
  • Hvis du deler en playliste med en anden bruger, der indeholder musik, du har uploadet, kan brugeren ikke afspille de uploadede sange på din playliste. Det gælder også medlemmer af dit familieabonnement på YouTube eller Google Play Musik.
  • Du kan afspille uploadede sange i baggrunden, uden reklamer og offline – også selvom du i øjeblikket ikke abonnerer på YouTube Music Premium.
  • YouTube Music Premium-medlemmer kan også caste uploadet indhold eller afspille det via smarthøjttalere og Sonos.
  • Alle YouTube Music-brugere kan oprette playlister med uploadet musik og sange fra YouTube Music.
  • Du kan kun uploade lydfiler og deres tilknyttede metadata og albumgrafik. Videofiler, PDF'er og andre typer indhold understøttes ikke.
  • Hvis det samme indhold uploades flere gange, fjerner YouTube Music automatisk dubletter fra din samling.