Endre eller slå av forhåndsavspilling av musikkvideoer

YouTube Music-brukere på iOS-enheter ser en forhåndsavspilling av alle musikkvideoer som kommer inn i spillervisningen mens de bruker YouTube Music-appen. Forhåndsavspillingen varer bare i noen sekunder, og den er uten lyd. Hvis du vil fortsette avspillingen, trykker du på videoen. Hvis du vil slå av modusen for forhåndsavspilling, eller hvis du bare vil se forhåndsavspillinger når du bruker Wi-Fi, finner du informasjon om dette nedenfor.

Merk: Forhåndsavspilling av musikkvideoer fungerer bare på iOS-enheter. Du kan foreløpig ikke slå denne funksjonen av eller på på andre enheter.

Se forhåndsavspillinger av musikkvideoer bare når du bruker Wi-Fi

Gjør følgende hvis du bare vil se forhåndsavspillinger av musikkvideoer når du bruker YouTube Music via Wi-Fi:
  1. Trykk på profilbildet ditt i YouTube Music-appen.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Avspilling og begrensninger.
  4. Velg Vis animerte miniatyrbilder.
  5. Trykk på Bare med Wi-Fi i menyen som dukker opp.

Slå av forhåndsavspilling av musikkvideoer

Slik slår du av forhåndsavspilling av musikkvideoer mens du bruker YouTube Music-appen:
  1. Trykk på profilbildet ditt i YouTube Music-appen.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Avspilling og begrensninger.
  4. Velg Vis animerte miniatyrbilder.
  5. Trykk på Aldri i menyen som dukker opp.