Sådan ændrer eller deaktiverer du forhåndsvisning af musikvideoer

YouTube Music-brugere på iOS-enheder vil se en forhåndsvisning af musikvideoer i afspillervisningen, mens de bruger YouTube Music-appen. Forhåndsvisningen afspilles kun i et par sekunder og uden lyd. Hvis du vil fortsætte med at se videoen efter forhåndsvisningen, kan du trykke for at afspille den. Læs nedenfor, hvis du vil deaktivere forhåndsvisningstilstanden eller kun afspille forhåndsvisningen, når enheden bruger Wi-Fi.

Bemærk! Forhåndsvisning af musikvideoer kan kun afspilles på iOS-enheder. Du kan på nuværende tidspunkt ikke aktivere eller deaktivere denne funktion på andre enheder.

Afspil kun forhåndsvisning af musikvideoer via Wi-Fi

Sådan vælger du kun at afspille forhåndsvisning af musikvideoer på YouTube Music, mens du har forbindelse til Wi-Fi:
  1. Tryk på dit profilbillede i YouTube Music-appen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Afspilning og begrænsninger.
  4. Vælg Vis animerede miniaturebilleder.
  5. Tryk på Kun Wi-Fi i menuen, der vises.

Deaktiver forhåndsvisning af musikvideoer

Sådan deaktiverer du forhåndsvisning af musikvideoer, når du bruger YouTube Music-appen:
  1. Tryk på dit profilbillede i YouTube Music-appen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Afspilning og begrænsninger.
  4. Vælg Vis animerede miniaturebilleder.
  5. Tryk på Aldrig i menuen, der vises.