Modificar o desactivar les previsualitzacions dels vídeos musicals

Quan estiguin utilitzant l'aplicació YouTube Music en dispositius iOS, els usuaris veuran una previsualització de tots els vídeos musicals que arribin a la vista del reproductor. Només es reproduirà durant uns quants segons i sense àudio. Si vols continuar veient el vídeo després de la previsualització, toca'l. Per desactivar les previsualitzacions o que només es reprodueixin quan tinguis connexió Wi‑Fi, segueix les instruccions que trobaràs més avall.

Nota: les previsualitzacions de vídeos musicals només es reprodueixen als dispositius iOS. Per ara aquesta funció no es pot activar ni desactivar en altres dispositius.

Reproduir les visualitzacions dels vídeos musicals només amb Wi‑Fi

Si vols que les previsualitzacions dels vídeos musicals es reprodueixin mentre estiguis utilitzant YouTube Music només si tens connexió Wi‑Fi, fes el següent:
  1. A l'aplicació YouTube Music, toca la foto de perfil.
  2. Toca Configuració.
  3. Toca Reproducció i restriccions.
  4. Selecciona Mostra miniatures en moviment.
  5. Al menú que es mostra, toca Només Wi‑Fi.

Desactivar les visualitzacions dels vídeos musicals

Per desactivar les previsualitzacions dels vídeos musicals a l'aplicació YouTube Music, fes el següent:
  1. A l'aplicació YouTube Music, toca la foto de perfil.
  2. Toca Configuració.
  3. Toca Reproducció i restriccions.
  4. Selecciona Mostra miniatures en moviment.
  5. Al menú que es mostra, toca Mai.