Utforsk fordelene ved YouTube Music Premium

YouTube Music Premium-abonnenter kan tilpasse lytteopplevelsen på YouTube Music med ekstra fordeler som bare er tilgjengelige med et betalt abonnement. Nedenfor kan du lese mer om fordelene bare YouTube Music Premium-abonnenter har tilgang til.

Slik skaffer du deg YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Merk: Brukere i enkelte land/regioner kan oppleve produktet på litt forskjellige måter.

Se på videoer og hør på musikk uten annonser

Hvis du er YouTube Music Premium-abonnent, kan du se og høre på alle musikkvideoene og sangene du liker best, uten annonser.
YouTube Music Premium- og YouTube Premium-abonnenter kan fortsatt se merkevarebygging eller promoteringer som skaperne har bygget inn i podcaster. Hvis skaperen har lagt til eller slått på promoteringslinker, hyller og andre funksjoner, kan det hende dette vises i og rundt innhold.

Avspilling i bakgrunnen

Spill av musikk og podcaster i bakgrunnen på mobilenheten, selv når du lukker appen.

Last ned musikk og podcaster for lytting uten nett

Som YouTube Music Premium-abonnent kan du laste ned musikk og podcaster på enheten og beholde det nedlastede innholdet i inntil 30 dager.

Du kan også konfigurere smartnedlastinger. Da laster YouTube Music automatisk ned innhold basert på lytteloggen din.

Merk: Du kan laste ned podcaster uavhengig av om du er abonnent. Enkelte episoder/serier er kanskje ikke tilgjengelige for nedlasting i bare lyd-modus.

Bruk bare lyd-modus

Du kan slå på bare lyd-modusen for å høre på musikk og de fleste podcaster uten å laste inn video. Da kan du lytte til innhold fra artister og podcastskapere uten avbrudd, selv om du har dårlig tilkobling eller problemer med videoavspillingen.
Merk: Bare lyd-modusen er tilgjengelig for alle podcastlyttere, uavhengig av abonnentstatus – men merk at den kanskje ikke er tilgjengelig for alt innhold.

Ta med deg YouTube Music på reisen

Hvis du er YouTube Music Premium-abonnent, har du tilgang til fordelene dine i musikkbiblioteket i YouTube Music-appen, selv om du befinner deg i land eller regioner der YouTube Music ikke er tilgjengelig. Musikkinnholdet du har tilgang til når du er hjemme, er også tilgjengelig i seks måneder hvis du er ute og reiser – så du kan fortsette å lytte som vanlig. Musikknedlastinger er tilgjengelige i 30 dager uten internettilkobling. Podcastnedlastinger er ikke tilgjengelige utenfor USA.

Hvis du reiser, har du bare tilgang til fordelene ved det betalte abonnementet (for eksempel lytting uten nett, avspilling i bakgrunnen, musikk uten annonser osv.) i YouTube Music-appen. Disse fordelene støttes foreløpig ikke i andre apper og tjenester for abonnenter som er ute på reise.

Merk: Du kan laste ned podcaster uavhengig av om du er abonnent. Enkelte episoder/serier er kanskje ikke tilgjengelige for nedlasting i bare lyd-modus.

Spill av nedlastinger i tilfeldig rekkefølge

Hvis du er uten nett eller vil bruke mindre mobildata, kan du spille av alle nedlastingene i tilfeldig rekkefølge i YouTube Music-appen. Du kan høre på en miks av nedlastede sanger eller podcaster i tilfeldig rekkefølge ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Logg på YouTube Music Premium-kontoen din og åpne YouTube Music-appen.
  2. På menyen nederst på appskjermen trykker du på Bibliotek.
  3. Trykk på Nedlastinger.
  4. Trykk på Spill av alle i tilfeldig rekkefølge.

Cast musikk til høyttalere eller TV-enheter

Som YouTube Music Premium-abonnent kan du spille av musikk på høyttalere, smartskjermer eller TV-enheter ved å caste den fra YouTube Music-nettappen til en høyttalerenhet. Eventuelt kan du gå til music.youtube.com i en nettleser.

Når du caster, fortsetter musikken å spille selv om du lukker Chrome eller nettappen eller slår av datamaskinen.

Merk: Podcaster kan castes uavhengig av om du er abonnent, men enkelte podcaster/serier kan ikke lastes ned.

Konfigurer casting

1. Åpne YouTube Music-nettappen, eller gå til music.youtube.com i en nettleser.
  2. Klikk på casteikonet (like ved profilbildet ditt).
  3. Klikk på enheten eller gruppen du vil caste til.
  4. Når du spiller av en sang, podcast eller video, blir innholdet spilt av via den valgte enheten eller gruppen.
  5. For å slutte å caste klikker du på casteikonet og deretter på Stopp castingen.