Brug YouTube Music sammen med andre apps og tjenester

YouTube Music kan integreres med flere apps og tjenester, så du kan få en optimal lytteoplevelse, uanset om du er hjemme eller på farten. Læs mere nedenfor, hvis du vil have flere oplysninger om at bruge YouTube Music sammen med andre tjenester.

Disse muligheder er tilgængelige for personer, der lytter til YouTube Music med annoncer, og for YouTube Music Premium-medlemmer.

Bemærk! YouTube Music med annoncer er kun tilgængeligt i Sydkorea, når der streames på Google Home og skærmløse Nest-enheder. Få flere oplysninger her.

Smart-ure

Du kan lytte til YouTube Music med dit Wear OS-ur. Lyt til musik hvor som helst med dit ur, uden at have en mobilenhed på dig. Du kan streame musik via LTE eller Wi-Fi. Du kan også downloade sange til dit ur, så du kan lytte til musik, når du er offline. Lad telefonen ligge, og lyt til dine yndlingssange med YouTube Music på dit håndled.

Tip! YouTube Music understøttes på de fleste ure, der anvender den seneste version af Wear OS 2 eller et nyere operativsystem. Al afspilning fra YouTube Music skal have en bithastighed på 128 kBit/sek. AAC.

Du kan gøre følgende med YouTube Music på Wear OS:

• Lytte til musik ved hjælp af dit ur, når der er tilsluttet Bluetooth-tilbehør, f.eks. høretelefoner.
  • Downloade musik direkte til dit ur, så du kan lytte til musik, når du er offline.
  • Streame musik direkte fra dit ur, så du kan lytte til musik uden en parret enhed i nærheden.
  • Styre afspilningen, administrere dine downloads og give likes til sange via dit ur.

Download YouTube Music-appen

Kom godt i gang ved at downloade YouTube Music-appen til dit Wear OS-ur:

1. Åbn Google Play Butik på dit ur.
  2. Søg efter YouTube Music.
  3. Vælg YouTube Music-appen for at downloade den til din enhed.
  4. Når appen er installeret, skal du logge ind på din YouTube Music-konto for at lytte til musik.

Herfra kan du gennemse din samling, se forslag til træning samt finde dine downloads og tilpassede musikanbefalinger.

Download musik

Hvis du vil lytte til YouTube Music offline, kan du downloade musik direkte til din Wear OS-enhed:

1. Åbn YouTube Music på dit Wear OS-ur.
  2. Tryk på den sang eller playliste, du vil downloade.
  3. Tryk på downloadikonet .

Tip! Aktivér Smart-downloads for automatisk at holde dit ur opdateret med din yndlingsmusik. Når du aktiverer Smart-downloads, downloader dit ur automatisk musik baseret på din lyttehistorik i YouTube Music.

Få flere oplysninger om, hvordan du aktiverer Smart-downloads

Tip! Husk, at mængden af musik, du kan downloade, afhænger af den lagerplads, du har på din Wear OS-enhed.

Stream musik

Hvis du vil lytte til YouTube Music uden en parret enhed i nærheden, skal du sørge for, at dit ur har forbindelse til Wi-Fi eller en mobilforbindelse.

Vigtigt! Hvis du vil bruge en mobilforbindelse, skal du have et LTE-abonnement hos din udbyder. Streaming via mobilforbindelse understøttes ikke på iOS-enheder.

1. Åbn YouTube Music på dit Wear OS-ur.
  2. Tryk på den sang eller playliste, du vil lytte til.
  3. Sangen streames og afspilles via den tilgængelige forbindelse.
Tip! Du skal have data tilgængeligt for at streame og afspille musik via en mobilforbindelse. Opret forbindelse til Wi-Fi, når det er muligt, for at spare data.

Brug handlingsfeltet for YouTube Music

Tilføj handlingsfeltet for YouTube Music for at få adgang til den playliste, du senest har afspillet, eller hvis du hurtigt vil gå til browsesiden for YouTube Music-appen. Se, hvordan du administrerer handlingsfelter på din enhed

Google Home- og Nest-højttalere

Du kan bruge YouTube Music på smarthøjttalere som f.eks. Google Home- og Nest-højttalere.

Smarthøjttalere streamer musik til dig, som minder om det album, den sang eller den playliste, du anmoder om. De kan ikke afspille specifikke anmodninger eller gentage sange, medmindre det er musik, du har uploadet. Du kan dog ændre mix for at lytte til andre numre og springe til den næste sang op til 6 gange i timen.

Hvis du bruger YouTube Music med reklamer, og du anmoder om en sang, du har uploadet til YouTube Music, kan du afspille det pågældende nummer.

Bemærk! YouTube Music Premium-medlemmer kan lytte uden reklamer på smarthøjttalere og anmode om album, sange og playlister on-demand. Tjek vores muligheder for betalte medlemskaber for at se andre medlemsfordele og tilmelde dig.

På nogle markeder vil YouTube Music være din standardtjeneste til musikstreaming på Google Home-enheder. Hvis den ikke er din standardtjeneste, kan du ændre dine indstillinger for musiktjenester.

Smartskærme

Smartskærme med indbygget Google Assistent kan bruges sammen med YouTube Music. Disse omfatter Google Nest og Lenovo-smartvækkeur. Du skal bare bede Google Assistent om at afspille en sang, en kunstner eller en playliste med YouTube Music.

Smartfjernsyn

For alle smartfjernsyn og streamingenheder, der understøtter den nyeste version af YouTube-appen på fjernsyn:
  1. Download YouTube-appen, og log ind på din konto.
  2. Klik til venstre med din fjernbetjening eller controller for at åbne en menu i venstre side af skærmen.
  3. Vælg Musik i menuen – her finder du dit personligt tilpassede YouTube Music-indhold.
Du kan kun se dit personligt tilpassede YouTube Music-indhold, hvis du er logget ind på YouTube.
Hvis du vil have adgang til YouTube Music med ét klik på dit Android TV, kan du også:
  1. Vælge appen Google Play Butik.
  2. Vælge Søg, og indtaste "YouTube Music".
  3. Vælge Installer.
  4. Klik på startikonet for YouTube Music. Du kommer direkte til fanen YouTube Music i YouTube-appen. Log ind for at finde dit personligt tilpassede YouTube Music-indhold.
Gå hertil for at få flere oplysninger om, hvordan du browser på startskærmen på dit Android TV.

Casting fra YouTube Music-appen til dit tv

Nu kan du bruge YouTube Music-mobilappen til at søge efter, gennemse eller afspille indhold i den primære YouTube-app. Når der er oprettet tilknytning, vil YouTube Music-mobilappen fungere som en fjernbetjening til YouTube på tv.
Bemærk! Med denne opdatering kan indhold, der normalt ikke er tilgængeligt i YouTube Music, blive vist på siden med YouTube Music-afspilleren og i køen, afhængigt af hvad der afspilles, og hvad der er i din kø. Når du fjerner tilknytningen, bliver indhold, der ikke er tilgængeligt i YouTube Music, fjernet fra din kø.
Sådan caster du YouTube Music fra appen til dit tv:
  1. Sørg for, at din telefon, tablet eller computer med en understøttet cast-browser har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk som din cast-enhed.
  2. Åbn YouTube Music-appen.
  3. Tryk på Cast (i nærheden af dit profilbillede).
  4. Tryk på den enhed, du vil caste til.
  5. Når du afspiller en sang eller en video, afspilles dit indhold på det fjernsyn, der er tilsluttet enheden.
Hvis du vil stoppe med at caste indhold, skal du trykke på Cast og derefter på Afbryd.
Bemærk! Nogle funktioner i YouTube Music er ikke tilgængelige med forældrestyrede konti. Få flere oplysninger om den forældrestyrede oplevelse på YouTube her.

YouTube Music-webapps, der kan installeres

Du kan få flere afspilningsmuligheder ved at installere YouTube Music-webappen i Chrome. Med webappen kan du nemt starte YouTube Music med et enkelt klik, skifte mellem apps og bruge tastaturgenveje til at afspille sange, sætte dem på pause eller springe dem over.
Sådan opretter du et startikon til YouTube Music:
  1. Gå til http://music.youtube.com/ i en Chrome-browser.
  2. Tryk på Mere '' i øverste højre hjørne af din Chrome-browser.
  3. Vælg Installer YouTube Music i rullemenuen.
  4. Tryk på Installer.

Når YouTube Music-webappen er installeret, kan du bruge den til at afspille musik og styre afspilningen på en højttaler, en smartskærm eller en tv-enhed. Dette gør du ved at spejle indholdet fra webappen til en højttalerenhed. Når du spejler indhold, er musikken forbundet til din højttaler, så længe den afspilles fra YouTube Music-webappen. Hvis du afslutter eller stopper sangen i webappen, stopper musikken også med at blive afspillet på din højttaler.

Hvis du er YouTube Music Premium-medlem, kan du afspille musik på en højttaler, en smartskærm eller en tv-enhed ved at caste fra YouTube Music-webappen til en højttalerenhed eller ved at gå til music.youtube.com i en webbrowser. Når du caster, fortsætter musikken, selv hvis du lukker Chrome, lukker webappen eller slukker for computeren.

Sådan caster du:

• Åbn YouTube Music-webappen, eller gå til music.youtube.com i en webbrowser.
  • Klik på Cast-ikonet (i nærheden af dit profilbillede).
  • Klik på den enhed eller gruppe, du vil caste til.
  • Når du afspiller en sang eller en video, afspilles dit indhold på den valgte enhed eller gruppe.
  • Hvis du vil stoppe med at caste indhold, skal du klikke på Cast-ikonet og derefter på Stop cast.

Google Pixel Buds

Du kan lytte til YouTube Music med dine Google Pixel Buds – og bruge Google Assistent til at styre din oplevelse. Lær enkle bevægelser, der giver dig mulighed for at foretage handlinger som f.eks. afspille, sætte på pause eller styre lydstyrken, når du lytter til YouTube Music med dine Google Pixel Buds.
Hvis Google Assistent er konfigureret, og du bruger en Android-telefon, kan du også bruge Google Assistent til at afspille musik for dig.

YouTube Music Premium-medlemmer

Hvis du er YouTube Music Premium-medlem, kan du også lytte til din musik med andre apps og tjenester. Se dem nedenfor.

Android Auto

Sådan får du adgang til YouTube Music med Android Auto:
  1. Sørg for, at du er logget ind på YouTube Music-appen.
  2. Når du er logget ind, skal du gå til musikfanen i Android Auto.
  3. YouTube Music bør nu være på musikfanen.
Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge YouTube Music på Android Auto, skal du sørge for, at du er logget ind på YouTube Music-appen. Prøv derefter at få adgang til YouTube Music på Android Auto igen.

Apple CarPlay

Sådan bruger du YouTube Music med Apple CarPlay:

1. Sørg for, at du er logget ind på YouTube Music-appen.
  2. Åbn YouTube Music-appen på din CarPlay-skærm.
  3. Du kan søge i din musik ved hjælp af navigationslinjen øverst på skærmen. Du kan også bruge fanerne Anbefalet, Samling og Downloads.

Hvis du ser en fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge YouTube Music med Apple CarPlay, skal du sørge for, at du er logget ind på YouTube Music-appen.

Trådløse højttalere fra Sonos

Sådan konfigurerer du YouTube Music i Sonos-appen:

1. Åbn Sonos-appen.
  2. Tryk på More (Mere) i menuen nederst på skærmen.
  3. Tryk på Add Music Services (Tilføj musiktjenester).
  4. Vælg YouTube Music og så Add to Sonos (Føj til Sonos).
  5. Tryk på I'm already a member (Jeg er allerede medlem).
  6. Tryk på Authorize (Godkend), og indsæt den kode, der blev vist på den forrige skærm.
  7. Tryk på Next (Næste), og log ind på eller vælg din YouTube Music-konto.
  8. Gå tilbage til Sonos-appen.
  9. Angiv en konto, og klik derefter på Done (Udfør).

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse, kan det være nødvendigt at opdatere din app. Prøv derefter denne vejledning igen.

Casting til lydenheder

Alle enheder med indbygget Chromecast understøtter casting fra YouTube Music-appen. Dette omfatter casting til fjernsyn, videostreamere, højttalere og lydstreamere. Læs mere om fjernsyn, der understøtter Chromecast, og højttalere, der understøtter Chromecast, for at komme i gang.

Waze-app

Hvis du vil bruge YouTube Music med Waze, skal du sørge for, at du har begge apps downloadet på din mobilenhed. Følg derefter vejledningen her for at aktivere lydstyring, og vælg YouTube Music.