Del musikk og podcaster

Du kan dele musikk og podcaster fra YouTube Music i andre sosiale nettverk og med venner ved å kopiere og lime inn en link. Når noen klikker på linken, åpnes sangen eller podcasten i YouTube Music.

How to share music and podcasts in the YouTube Music app

Del musikk eller podcaster fra YouTube Music

Slik deler du musikk eller podcaster:

1. Åpne YouTube Music-appen på en mobilenhet, eller gå til music.youtube.com på en datamaskin.
  2. Trykk på sangen, albumet, spillelisten eller podcasten du vil dele.
  3. Velg menyen med tre prikker » for å åpne menyalternativene.
  4. Velg Del .

Da ser du et panel med flere alternativer for deling. Velg ikonet til plattformen du vil dele sangen, albumet, spillelisten eller podcasten på. Du kan også kopiere linken og lime den inn et annet sted, for eksempel i en e-post eller tekstmelding. Når noen klikker på linken, åpnes YouTube Music, og innholdet spilles av.

Del innhold fra Samples

Bla gjennom Samples-fanen for å se en uendelig, personlig tilpasset strøm av musikkvideoer – fra nye utgivelser til gamle favoritter.

Hvis du finner et klipp du liker, kan du dele det med vennene dine via en link eller legge det ut på sosiale medier.

Slik deler du et klipp:

1. Gå til Samples-fanen i YouTube Music-appen.
  2. Finn klippet du vil dele.
  3. Trykk på Del til høyre på skjermen.
Velg ikonet til plattformen du vil dele utdraget på. Du kan også velge Kopiér for å kopiere linken til klippet og lime den inn et annet sted, for eksempel i en e-post eller tekstmelding.