Muziek en podcasts delen

Je kunt je favoriete muziek en podcasts van YouTube Music delen op andere sociale netwerken en platforms of met vrienden door een link te kopiëren en plakken. Als iemand op de link klikt, wordt het nummer of de podcast in YouTube Music geopend.

How to share music and podcasts in the YouTube Music app

Muziek of podcasts van YouTube Music delen

Zo deel je muziek of podcasts:

1. Open de YouTube Music-app op je mobiele apparaat of ga naar music.youtube.com op een computer.
  2. Tik of klik op het nummer, het album, de playlist of de podcast die je wilt delen.
  3. Selecteer het menu met 3 stippen '' om de menuopties te openen.
  4. Selecteer Delen .

Je ziet nu een deelvenster met verschillende mogelijkheden. Selecteer het icoon van het platform waarop je het nummer, het album, de playlist of de podcast wilt delen. Je kunt ook de link kopiëren en bijvoorbeeld in een e-mail of tekstbericht plakken. Als iemand op de link klikt, wordt YouTube Music geopend en wordt de gedeelde content afgespeeld.

Een sample delen

Op het tabblad Samples vind je een eindeloze, gepersonaliseerde stream met korte muziekvideofragmenten, van nieuwe releases tot oude favorieten.

Je kunt leuke samples met je vrienden delen via een link of posten op social media.

Een sample delen:

1. Ga in de YouTube Music-app naar het tabblad Samples .
  2. Zoek de sample die je wilt delen.
  3. Tik op Delen aan de rechterkant van het scherm.
Selecteer het icoon voor het platform waarop je de sample wilt delen. Of selecteer Kopiëren om de link van de sample te kopiëren en deze ergens te plakken, zoals in een e-mail of tekstbericht.