Del musik og podcasts

Du kan dele din yndlingsmusik og dine yndlingspodcasts fra YouTube Music på andre sociale netværk og platforme eller med venner ved at kopiere og indsætte et link. Når de klikker på linket, åbnes sangen eller podcasten i YouTube Music.

How to share music and podcasts in the YouTube Music app

Del musik eller podcasts fra YouTube Music

Sådan deler du musik eller podcasts:

1. Åbn YouTube Music-appen på din mobilenhed, eller gå til music.youtube.com på en computer.
  2. Tryk på den sang, det album, den playliste eller den podcast, du vil dele.
  3. Vælg prikmenuen '' for at åbne menupunkterne.
  4. Vælg Del .

Der vises et panel med forskellige valgmuligheder for deling. Vælg ikonet for den platform, hvor du vil dele sangen, albummet, playlisten eller podcasten. Du kan også kopiere linket og indsætte det andre steder, f.eks. i en mail eller besked. Når nogen klikker på linket, åbnes YouTube Music, og det indhold, du har delt, afspilles.

Del et uddrag

Gennemse fanen Samples for at finde en uendelig, tilpasset strøm af korte musikvideosegmenter – fra nye udgivelser til gamle favoritter.

Hvis du finder et uddrag, du kan lide, kan du dele det med dine venner ved hjælp af et link eller sende det til sociale medier.

Sådan deler du et uddrag:

1. Gå til fanen Samples i YouTube Music-appen.
  2. Find det uddrag, du vil dele.
  3. Tryk på Del til højre på skærmen.
Vælg ikonet for den platform, hvor du vil dele uddraget. Du kan også vælge Kopiér for at kopiere linket til uddraget og indsætte det et andet sted, f.eks. i en mail eller besked.