Compartir música i pòdcasts

Pots compartir la música i els pòdcasts que més t'agraden de YouTube Music a altres plataformes i xarxes socials o amb amics copiant i enganxant un enllaç. Quan facin clic a l'enllaç, la cançó o el pòdcast s'obrirà a YouTube Music.

How to share music and podcasts in the YouTube Music app

Compartir música o pòdcasts de YouTube Music

Per compartir música o pòdcasts:

1. Obre l'aplicació YouTube Music al dispositiu mòbil o ves a music.youtube.com a l'ordinador.
  2. Toca la cançó, l'àlbum, la llista de reproducció o el pòdcast que vols compartir.
  3. Selecciona el menú de tres punts '' per obrir les opcions del menú.
  4. Selecciona Comparteix .

Veuràs un tauler amb diverses opcions per compartir. Selecciona la icona de la plataforma en què vols compartir la cançó, l'àlbum, la llista de reproducció o el pòdcast. També pots copiar l'enllaç i enganxar-lo en un altre lloc, com ara un correu electrònic o un missatge de text. Quan algú faci clic a l'enllaç, s'obrirà YouTube Music i el contingut que has compartit es començarà a reproduir.

Compartir un sample

Navega per la pestanya Samples per trobar un flux infinit i personalitzat de segments de vídeos musicals curts, des de llançaments nous fins a clàssics de sempre.

Si trobes una mostra que t'agrada, pots compartir-la amb els teus amics mitjançant un enllaç, o bé publicar-la als mitjans socials.

Per compartir una mostra:

1. Ves a la pestanya Samples a l'aplicació YouTube Music.
  2. Cerca la mostra que vulguis compartir.
  3. Toca Comparteix a la part dreta de la pantalla.
Selecciona la icona de la plataforma en què vols compartir la mostra. També pots seleccionar Copia per copiar l'enllaç de la mostra i després enganxar-lo en un altre lloc, com ara un correu electrònic o un missatge de text.