Ladda ned musik till ett SD-kort

Du kan ladda ned låtar från YouTube Music-appen till ett SD-kort. Du kan även ladda ned till telefonens internminne med knappen Ladda ned .

How to download songs to an SD card with YouTube Music

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Ladda ned musik till telefonens SD-kort

Om du vill att låtar du laddar ned ska lagras på ett SD-kort måste du sätta in ett sådant i din telefon.

Spara på SD-kort som standard

1. Tryck på din profilbild längst upp på skärmen.
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Välj Nedladdningar.
  4. Aktivera Använd SD-kort (Spara musik på SD-kortet).
Om du inte aktiverar användning av SD-kortet sparas din musik i mobilens internminne. Se till att det finns tillräckligt med ledigt utrymme på SD-kortet för att spara din musik.

Ladda ned videor till SD-kortet

Om enheten förlorar anslutningen under nedladdningen återupptas nedladdningen när du ansluter igen.
  1. Bläddra till videon som du vill spara på SD-kortet.
  2. Tryck på knappen Ladda ned under videon eller välj Ladda ned från en videos meny Three-dot menu vertical. Knappen Ladda ned visas i blått under videon när den har laddats ned.

Om enheten förlorar anslutningen när du laddar ned musik återupptas nedladdningen när du ansluter igen.

Vanliga frågor om SD-kort

Hur flyttar jag nedladdad musik från mobilens internminne till SD-kortet?

Det går inte att flytta låtar från en plats till en annan. Så här flyttar du en nedladdad låt från telefonens internminne till ditt SD-kort:
  1. Radera låten från internminnet.
  2. Ändra lagringsplatsen till SD.
  3. Ladda ned låten igen.

Hur flyttar jag nedladdad musik från SD-kortet till mobilens internminne?

Det går inte att flytta låtar från en plats till en annan. Så här flyttar du en nedladdad låt från ditt SD-kort till telefonens internminne:
  1. Radera låten från ditt SD-kort.
  2. Ändra lagringsplatsen till mobilens internminne.
  3. Ladda ned låten igen.