Last ned musikk til et SD-kort

Du kan laste ned sanger fra YouTube Music-appen til et SD-kort. Du kan også laste dem ned til internminnet på telefonen ved å trykke på Last ned-knappen .

How to download songs to an SD card with YouTube Music

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Last ned musikk til et SD-kort på telefonen

For at sangene du laster ned, skal lagres på et SD-kort, må du sette et SD-kort inn i telefonen.

Lagre på SD-kort som standard

1. Trykk på profilbildet ditt øverst på skjermen.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Velg Nedlastinger.
  4. Slå på Bruk SD-kort (lagre musikk på SD-kortet).
Hvis du ikke slår på bruk av SD-kort, lagres musikken i internminnet på telefonen din. Du må sørge for at det er nok ledig plass på SD-kortet til å lagre musikken.

Last ned videoer til et SD-kort

Hvis enheten mister tilkoblingen mens nedlastingen pågår, fortsetter nedlastingen når du kobler deg til igjen.
  1. Gå til sangen du vil lagre på SD-kortet.
  2. Trykk på Last ned-knappen under videoen, eller velg Last ned fra videomenyen Three-dot menu vertical. Last ned-knappen endres og blir blå når videoen er lastet ned.

Hvis enheten mister tilkoblingen mens du laster ned musikk, fortsetter nedlastingen når du kobler deg til igjen.

Vanlige spørsmål om SD-kort

Hvordan overfører jeg nedlastet musikk fra internminnet på telefonen til SD-kortet mitt?

Det er ikke mulig å overføre sanger direkte fra ett sted til et annet. Slik flytter du en nedlastet sang fra internminnet på telefonen til SD-kortet:
  1. Slett sangen fra internminnet.
  2. Endre innstillingen for lagringsplassering til SD-kort.
  3. Last ned sangen på nytt.

Hvordan overfører jeg nedlastet musikk fra SD-kortet mitt til internminnet på telefonen?

Det er ikke mulig å overføre sanger direkte fra ett sted til et annet. Slik flytter du en nedlastet sang fra SD-kortet til internminnet på telefonen:
  1. Slett sangen fra SD-kortet.
  2. Endre innstillingen for lagringsplassering til internminnet på telefonen.
  3. Last ned sangen på nytt.