Muziek downloaden naar een SD-kaart

Je kunt nummers vanuit de YouTube Music-app downloaden naar een SD-kaart. Je kunt ook nummers downloaden naar het interne geheugen van je telefoon met de knop Downloaden .

How to download songs to an SD card with YouTube Music

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Muziek downloaden naar de SD-kaart van je telefoon

Als je gedownloade muziek op een SD-kaart wilt opslaan, moet je ervoor zorgen dat er een SD-kaart in je telefoon zit.

Standaard opslaan op de SD-kaart

1. Tik bovenaan het scherm op je profielfoto.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer Downloads.
  4. Zet SD-kaart gebruiken aan om muziek op de SD-kaart op te slaan.
Als je het gebruik van de SD-kaart niet inschakelt, wordt je muziek opgeslagen in het interne geheugen van je telefoon. Zorg dat er op de SD-kaart voldoende ruimte beschikbaar is om je muziek op te slaan.

Video's downloaden naar een SD-kaart

Als de verbinding wordt verbroken terwijl je downloadt, wordt de download hervat zodra je weer verbinding hebt.
  1. Ga naar het nummer dat je wilt opslaan op je SD-kaart.
  2. Tik onder de video op de knop Downloaden of selecteer Downloaden in het menu Three-dot menu vertical van een video. Nadat de video is gedownload, wordt de knop Downloaden onder de video blauw .

Als de verbinding wordt verbroken terwijl je muziek downloadt, wordt de download hervat zodra je weer verbinding hebt.

Veelgestelde vragen over SD-kaarten

Hoe verplaats ik gedownloade muziek van het interne geheugen van mijn telefoon naar mijn SD-kaart?

Het is niet mogelijk om nummers rechtstreeks van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. Volg deze stappen om een gedownload nummer te verplaatsen van het interne geheugen van je telefoon naar je SD-kaart:
  1. Verwijder het nummer van de interne opslag.
  2. Verander de opslaglocatie naar SD.
  3. Download het nummer opnieuw.

Hoe verplaats ik gedownloade muziek van mijn SD-kaart naar het interne geheugen van mijn telefoon?

Het is niet mogelijk om nummers rechtstreeks van de ene locatie naar de andere te verplaatsen. Volg deze stappen om een gedownload nummer te verplaatsen van je SD-kaart naar het interne geheugen van je telefoon:
  1. Verwijder het nummer van je SD-kaart.
  2. Wijzig de opslaglocatie in het interne geheugen van je telefoon.
  3. Download het nummer opnieuw.