Download musik til et SD-kort

Du kan downloade sange fra YouTube Music-appen til et SD-kort. Du kan også downloade sange til din telefons interne hukommelse ved hjælp af knappen Download .

How to download songs to an SD card with YouTube Music

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Download musik til din telefons SD-kort

Du skal sætte et SD-kort i din telefon for at gemme de sange, du har downloadet, på det.

Gem på SD-kort som standard

1. Tryk på dit profilbillede øverst på skærmen.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Vælg Downloads.
  4. Aktivér Brug et SD-kort (gem musik på SD-kortet).
Hvis du ikke aktiverer brug af SD-kort, gemmes din musik i telefonens interne hukommelse. Sørg for, at der er tilstrækkelig plads på SD-kortet til at gemme din musik.

Download videoer til SD-kort

Hvis din enhed mister forbindelsen, mens du downloader, genoptages overførslen, når forbindelsen genoprettes.
  1. Gå til den sang, du vil gemme på dit SD-kort.
  2. Tryk på knappen Download under videoen, eller vælg Download i en videos menu Three-dot menu vertical. Downloadknappen vises med blåt under videoen, når den er blevet downloadet.

Hvis din enhed mister forbindelsen, mens du downloader musik, genoptages processen, når forbindelsen genoprettes.

Ofte stillede spørgsmål om SD-kort

Hvordan flytter jeg downloadet musik fra min telefons interne hukommelse til mit SD-kort?

Det er ikke muligt at flytte sange direkte fra én placering til en anden. Sådan flytter du en downloadet sang fra din telefons interne hukommelse til dit SD-kort.
  1. Slet sangen fra den interne lagerplads.
  2. Skift lagerplaceringen til SD.
  3. Download sangen igen.

Hvordan flytter jeg downloadet musik fra mit SD-kort til min telefons interne hukommelse?

Det er ikke muligt at flytte sange direkte fra én placering til en anden. Sådan flytter du en downloadet sang fra dit SD-kort til din telefons interne hukommelse.
  1. Slet sangen fra dit SD-kort.
  2. Skift lagerplaceringen til din telefons interne hukommelse.
  3. Download sangen igen.