Baixar música a una targeta SD

Pots baixar cançons de l'aplicació YouTube Music a una targeta SD o a la memòria interna del telèfon amb el botó Baixa .

How to download songs to an SD card with YouTube Music

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Baixar música a la targeta SD d'un telèfon

Per assegurar-te que les cançons que has baixat s'emmagatzemen en una targeta SD, instal·la'n una al telèfon.

Desar el contingut a la targeta SD de manera predeterminada

1. A la part superior de la pantalla, toca la teva foto de perfil.
  2. Toca Configuració.
  3. Selecciona Baixades.
  4. Activa l'opció Utilitza targeta SD (Baixa música a la targeta SD).
Si no actives l'ús de la targeta SD, la música es desarà a la memòria interna del telèfon. Assegura't que hi hagi prou espai disponible a la targeta SD per desar-hi la música.

Baixar vídeos a una targeta SD

Si el dispositiu perd la connexió mentre s'està baixant contingut, la baixada es reprendrà quan es torni a connectar.
  1. Ves a la cançó que vols desar a la targeta SD.
  2. Toca el botó de baixada que hi ha a sota del vídeo o selecciona Baixa al menú Three-dot menu vertical del vídeo. Un cop s'hagi baixat el vídeo, el botó Baixa es mostrarà de color blau a sota del vídeo.

Si el dispositiu perd la connexió mentre s'està baixant música, el progrés es reprendrà quan es torni a connectar.

Preguntes més freqüents sobre les targetes SD

Com puc transferir la música baixada de la memòria interna del telèfon a la targeta SD?

No es poden moure cançons directament d'una ubicació a una altra. Per moure una cançó baixada de la memòria interna del telèfon a la targeta SD:
  1. Suprimeix la cançó de l'emmagatzematge intern.
  2. Canvia la ubicació d'emmagatzematge a la targeta SD.
  3. Torna a baixar la cançó.

Com puc transferir la música baixada de la targeta SD a la memòria interna del telèfon?

No es poden moure cançons directament d'una ubicació a una altra. Per moure una cançó baixada de la targeta SD a la memòria interna del telèfon:
  1. Suprimeix la cançó de la targeta SD.
  2. Canvia la ubicació d'emmagatzematge a la memòria interna del telèfon.
  3. Torna a baixar la cançó.