Indløs et gavekort eller en gavekode til YouTube

Brug et gavekort eller en gavekode til at foretage køb på YouTube. Når du indløser gavekortet eller gavekoden, stiger din Google Play-saldo. Derefter kan du bruge saldoen til at betale for:

• YouTube Premium
  • YouTube Music Premium
  • YouTube TV
  • Film og tv-serier på YouTube
  • Digitalt indhold på Google Play
  • Kanalmedlemskaber
  • Super Chats og Super Stickers (på mobil)

Få flere oplysninger om Google Play-saldi her. Hvis du har problemer med din Google Play-saldo, skal du kontakte Google Play-support.

Sådan køber du et gavekort i Mexico

Du kan købe gavekort hos mange forhandlere i Mexico, bl.a. i mange Oxxo-butikker. Gavekortene har en værdi på 100, 300 eller 600 MXN.

Indløs et gavekort eller en gavekode til YouTube

1. Log ind på den Google-konto, som du vil bruge til at indløse dit gavekort.
  2. Gå til webadressen på gavekortet, eller gå til youtube.com/redeem.
  3. Angiv koden, som du finder på gavekortet.
  4. Klik på Næste.
  5. Vælg, hvad du vil købe, hvis du vil bruge din saldo med det samme. Vælg Google Play-saldo som din betalingsmetode.
  6. Klik på Køb for at fuldføre transaktionen.

Sæt penge ind på din Google Play-saldo for at betale for et eksisterende betalt YouTube-medlemskab

1. Log ind på den Google-konto, som du vil bruge til at indløse dit gavekort.
  2. Gå til webadressen på gavekortet, eller gå til youtube.com/redeem
  3. Angiv koden, som du finder på gavekortet.
  4. Klik på Næste.

Når du har indløst gavekortet, skal du sørge for, at det er valgt som betalingsmetode til dit YouTube Premium-, YouTube Music Premium- eller YouTube TV-medlemskab:

1. Log ind på payments.google.com.
  2. Find dit betalte YouTube-medlemskab, og vælg Administrer.
  3. Klik på Skift betalingsmetode under "Sådan betaler du".
  4. Vælg din Google Play-saldo.
  5. Klik på Gem.

Anmod om refusion for et gavekort eller en gavekode

Kontakt Amazon eller den forhandler, hvor gavekortet blev købt, for at anmode om refusion.
Bemærk! Hvis du vil bruge et gavekort, skal det land/område, som er knyttet til din Google-konto, stemme overens med det land/område, hvor gavekortet udbydes. Hvis du får en meddelelse om, at YouTube-gavekort ikke er gyldige i dit land/område, skal du tjekke, om landet/området for gavekortet stemmer overens med dit bopælsland. Hvis du har brug for at rette din adresse eller dit hjemland/-område på din Google-konto, kan du muligvis ikke bruge din eksisterende Google Play-kredit.