Find playlister og videoer ved hjælp af hashtags

Hashtags er søgeord med tegnet # foran. Hashtags gør det nemt for dig at knytte dit indhold til andre videoer eller playlister, der bruger det samme hashtag på YouTube og YouTube Music. Hashtags giver også seere og lyttere mulighed for at finde relateret indhold, når de søger.

Føj hashtags til dine YouTube-videoer eller din YouTube Music-playliste

Du kan føje hashtags til en titel og beskrivelse, når du uploader en video eller optager en Shorts-video på YouTube, eller når du opretter en playliste på YouTube Music.

Sådan føjer du et hashtag til din video på YouTube:

1. Angiv et #-symbol i titlen eller beskrivelsen og så begynd at indtaste det emne eller det søgeord, du vil knytte til din video. Vores system foreslår derefter populære hashtags baseret på det, du indtaster.
  2. Vælg et anbefalet hashtag for at promovere din video sammen med andre videoer, der har det samme hashtag, eller opret dit eget hashtag, som passer til dit indhold.

Blandt alle de hashtags, du føjer til videoens beskrivelse, vises op til tre hashtags, der anses for at være mest engagerende, ved siden af din videotitel. Dine hashtags vises stadig i videobeskrivelsen, og dine videoer kan stadig blive vist i søgeresultater. Hashtags i titlen og beskrivelsen linker til en resultatside med andre videoer, der har det pågældende hashtag.

Sådan føjer du et hashtag til din playliste i YouTube Music:

1. Vælg Samling og så Playlister.
  2. Find den playliste, du har oprettet, og som du vil redigere.
  3. Vælg Mere '' og så Rediger for at ændre titlen på din playliste eller tilføje en beskrivelse.
  4. Angiv symbolet # i playlistens titel eller beskrivelse.

Hashtags fungerer som links, man kan klikke på, når de er føjet til titlen eller beskrivelsen af en playliste. Hashtags i titlen og beskrivelsen linker til en resultatside med andre videoer og playlister, der har det pågældende hashtag.

Anbefalede hashtags:

Når du føjer tekst til en Shorts-video og begynder at tilføje et hashtag, kan du se forslag, der kan hjælpe dig med at anvende relevante hashtags til dette indhold. Disse hashtags anbefales baseret på indtastet tekst samt forslag fra tidligere uploads af indhold.

Tidligere anvendte hashtags vises med et urikon for at angive, at du har brugt dem før.

Politikker vedrørende brug af hashtags

Ligesom videoer, der uploades til YouTube, skal hashtags overholde retningslinjerne for fællesskabet. Hashtags, der overtræder vores politikker, bliver ikke vist under dit indhold, og de bliver muligvis fjernet. Sørg for at følge disse politikker, når du bruger hashtags:

• Ingen mellemrum: Hashtags indeholder ikke mellemrum. Hvis du vil have to ord i et hashtag, kan du sætte dem sammen (#ToOrd, #toord).
  • Overtagging: Føj ikke for mange tags til en enkelt video eller playliste. Jo flere tags du tilføjer, desto mindre relevante bliver de for seere eller lyttere, der søger. Hvis en video eller playliste har mere end 60 hashtags, ignorerer vi alle hashtags på det pågældende indhold. Overtagging kan resultere i, at din video bliver fjernet fra dine uploads eller fra søgninger.
  • Vildledende indhold: Tilføj ikke hashtags, der ikke er direkte relateret til videoen eller playlisten. Vildledende eller uvedkommende hashtags kan resultere i, at din video eller playliste bliver fjernet. Få flere oplysninger om vores politikker vedrørende vildledende metadata.
  • Chikane: Tilføj ikke et hashtag med det formål at chikanere, ydmyge, skræmme, afsløre eller true en enkeltperson eller gruppe. Overtrædelse af denne politik vil resultere i, at din video eller playliste bliver fjernet. Få flere oplysninger om vores politikker vedrørende chikane og digital mobning.
  • Hadefulde ytringer: Tilføj ikke hashtags, der opfordrer til vold eller had mod enkeltpersoner eller grupper. Tilføj ikke hashtags, der indeholder racistiske, sexistiske eller andre nedsættende bemærkninger. Overtrædelse af denne politik vil resultere i, at din video eller playliste bliver fjernet. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende hadefulde ytringer.
  • Seksuelt indhold: Tilføjelse af seksuelle eller eksplicitte hashtags kan resultere i, at din video eller playliste bliver fjernet. Hvis en videos formål er at være seksuelt provokerende, er det mindre sandsynligt, at den er acceptabel på YouTube. Få flere oplysninger om vores politik vedrørende seksuelt indhold.
  • Vulgært sprog: Brug af ukvemsord eller stødende ord i dine hashtags kan medføre aldersbegrænsning eller fjernelse af din video eller playliste.
  • Ikke-hashtags: Det er tilladt at tilføje hashtags, men tilføjelse af almindelige, beskrivende tags eller gentagne sætninger i beskrivelsen er (stadig) forbudt. Hvis du overtræder denne politik, vil din video eller playliste muligvis blive fjernet eller få pålagt sanktioner. Få flere oplysninger om vores politikker vedrørende vildledende metadata.