Cercar llistes de reproducció i vídeos mitjançant etiquetes

Les etiquetes són paraules clau precedides pel símbol #. Les etiquetes et permeten connectar fàcilment el teu contingut amb altres vídeos o llistes de reproducció que incloguin la mateixa etiqueta a YouTube i YouTube Music. Les etiquetes també permeten als espectadors i oients trobar contingut relacionat mitjançant la cerca.

Afegir etiquetes als vídeos de YouTube o a una llista de reproducció de YouTube Music

Pots afegir etiquetes a un títol i a una descripció quan penges un vídeo o graves un curt a YouTube, o quan crees una llista de reproducció a YouTube Music.

Per afegir una etiqueta al vídeo de YouTube:

1. Introdueix el símbol # al títol o a la descripció i després comença a escriure el tema o la paraula clau que vols associar al vídeo. El nostre sistema et suggerirà etiquetes populars en funció del que hagis escrit.
  2. Tria una etiqueta recomanada per promocionar el teu contingut entre altres vídeos amb la mateixa etiqueta o bé crea'n una que sigui adequada per al teu contingut.

De totes les etiquetes que afegeixis a la descripció del vídeo, se'n mostraran fins a tres, les que es considerin més atractives, al costat del títol. Les etiquetes es continuaran mostrant a la descripció del vídeo i els vídeos poden continuar mostrant-se als resultats de la cerca. Les etiquetes del títol i de la descripció enllaçaran a una pàgina de resultats que mostra altres vídeos que comparteixen l'etiqueta.

Per afegir una etiqueta a la llista de reproducció de YouTube Music:

1. Selecciona Biblioteca i després Llistes de reproducció.
  2. Cerca la llista de reproducció que has creat i que vols editar.
  3. Selecciona Més '' i després Edita per canviar el títol de la llista de reproducció o afegir-hi una descripció.
  4. Introdueix el símbol # al títol o a la descripció de la llista de reproducció.

Un cop s'hagin desat al títol o a la descripció d'una llista de reproducció, les etiquetes funcionen com enllaços clicables. Les etiquetes del títol i de la descripció enllaçaran a una pàgina de resultats que mostra altres vídeos i llistes de reproducció que comparteixen l'etiqueta.

Etiquetes recomanades:

Quan afegeixis text a un curt i comencis a afegir-hi una etiqueta, veuràs suggeriments per ajudar-te a aplicar etiquetes rellevants a aquest contingut. Aquestes etiquetes es recomanen tenint en compte el text que has introduït, així com els suggeriments de pujades de contingut anteriors.

Els suggeriments d'etiquetes utilitzades anteriorment tindran una icona de rellotge al costat per mostrar que les has utilitzat abans.

Polítiques d'ús d'etiquetes

Tal com passa amb els vídeos que es pengen a YouTube, les etiquetes han de complir les nostres directrius de la comunitat. Les etiquetes que infringeixin les nostres polítiques no es mostraran a sota del contingut i és possible que se suprimeixin. Quan en facis servir als vídeos, assegura't de seguir aquestes polítiques:

• Sense espais: les etiquetes no han de contenir cap espai. Si vols incloure dues paraules en una etiqueta, pots fer-ho així: #DuesParaules, #duesparaules.
  • Massa etiquetes: no afegeixis massa etiquetes en un sol vídeo o llista de reproducció. Com més etiquetes hi afegeixis, menys rellevants seran per als espectadors o els oients que les cerquin. Ignorem les etiquetes dels vídeos o de les llistes de reproducció amb més de 60 etiquetes. Si afegeixes massa etiquetes en un vídeo, és possible que el suprimim de les teves pujades o de la cerca.
  • Contingut enganyós: no afegeixis etiquetes que no estiguin directament relacionades amb el vídeo o la llista de reproducció. Les etiquetes enganyoses o que no guarden relació amb el contingut poden comportar la supressió del vídeo o de la llista de reproducció. Obtén més informació sobre les nostres polítiques de metadades enganyoses.
  • Assetjament: no incloguis etiquetes per assetjar, humiliar, intimidar, exposar o amenaçar una persona o un grup. Si infringeixes aquesta política, el vídeo o la llista de reproducció se suprimiran. Obtén més informació sobre la nostra política d'assetjament i ciberassetjament.
  • Incitació a l'odi: no afegeixis etiquetes que incitin a l'odi o a la violència envers persones o grups, ni etiquetes que continguin insults racistes, sexistes o d'altres tipus. Si infringeixes aquesta política, el vídeo o la llista de reproducció se suprimiran. Obtén més informació sobre la nostra política sobre la incitació a l'odi.
  • Contingut sexual: si afegeixes etiquetes amb contingut sexual o explícit, és possible que el vídeo o la llista de reproducció se suprimeixin. Si un vídeo té com a finalitat la provocació sexual, és menys probable que es consideri acceptable per part de YouTube. Obtén més informació sobre la nostra política de contingut sexual.
  • Llenguatge vulgar: si utilitzes etiquetes amb paraules obscenes o ofensives en un vídeo o una llista de reproducció, pot ser que hi apliquem una restricció d'edat o els suprimim.
  • Etiquetes sense coixinet: si bé afegir etiquetes amb coixinet està permès, continua estant prohibit incloure etiquetes descriptives corrents o frases que es repeteixin a les descripcions dels vídeos. Si infringeixes aquesta política, és possible que se suprimeixi o penalitzi el vídeo o la llista de reproducció. Obtén més informació sobre les nostres polítiques de metadades enganyoses.