Visa, ta bort eller pausa visningshistoriken

Visa, ta bort eller pausa visningshistoriken i YouTube Music

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Pausa visningshistoriken

När du pausar visningshistoriken visas inte de videor du tittar på i visningshistoriken, och de används inte till att förbättra dina rekommendationer. Vissa anpassade kanaler kanske inte heller visas på fliken Hem .

Pausa eller återaktivera visningshistoriken:

1. Tryck på din profilbild följt av Inställningar.
  2. Välj Integritet och plats.
  3. Aktivera eller inaktivera Pausa visningshistoriken.

YouTube och YouTube Musik delar inställningar för visningshistorik. Om du pausar visningshistoriken när du är inloggad på YouTube pausas den även i YouTube Music när du loggar in med samma konto. Ta reda på hur du hanterar visningshistoriken på YouTube.

Visa eller ta bort visningshistoriken

Du kan visa eller ta bort visningshistoriken i Inställningar från YouTube Musik-appen.

Visa eller ta bort visningshistoriken:

1. Tryck på din profilbild följt av Inställningar .
  2. Välj Integritet och plats följt av Hantera visningshistorik.
  3. Tryck på på innehållet som du vill ta bort.