Näin voit nähdä, poistaa ja keskeyttää katseluhistorian

Näin voit nähdä, poistaa ja keskeyttää katseluhistorian YouTube Musicissa

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Katseluhistorian tallentamisen keskeyttäminen

Kun keskeytät katseluhistorian tallentamisen, katsomiasi videoita ei tallenneta katseluhistoriaan eikä niitä käytetä saamiesi suositusten parantamiseen. Kaikki personoidut asemat eivät myöskään välttämättä näy Koti-välilehdellä .

Katseluhistorian tallentamisen keskeyttäminen tai jatkaminen:

1. Napauta profiilikuvaa ja sitten Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja ja sijainti.
  3. Laita Keskeytä katseluhistorian tallentaminen päälle tai pois päältä.

Katseluhistoria-asetus on yhteinen YouTubelle ja YouTube Musicille. Jos keskeytät katseluhistorian tallentamisen, kun olet kirjautuneena YouTubeen, se keskeytetään myös YouTube Musicissa, kun kirjaudut siihen samalla tilillä. Lue lisää katseluhistorian ylläpidosta YouTubessa.

Katseluhistorian tarkasteleminen ja poistaminen

Katseluhistoriaa voi tarkastella ja sen voi poistaa YouTube Music ‑sovelluksen Asetuksissa.

Katseluhistorian tarkasteleminen ja poistaminen:

1. Napauta profiilikuvaasi ja sitten Asetukset .
  2. Valitse Tietosuoja ja sijainti ja sitten Hallinnoi katseluhistoriaa.
  3. Valitse poistettavan sisällön kohdalta .