Spill av musikk eller podcaster i bakgrunnen

Slik skaffer du deg YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Med et YouTube Music Premium-abonnement kan du høre på musikk og podcaster uten avbrudd mens du bruker andre apper eller skjermen er av.

Med YouTube Music kan du utforske en av verdens mest innholdsrike musikkataloger. Oppdag ny musikk og nye podcaster, og få tilgang til disse funksjonene med et YouTube Music Premium-abonnement:

• annonsefri musikk på forespørsel
  • avspilling i bakgrunnen
  • nedlastinger og lytting uten nett
  • bare lyd-modus

Ved å registrere deg for et abonnement bidrar du til å støtte artistene og skaperne du liker, samtidig som du får tilgang til noen fantastiske funksjoner.

Merk: Brukere i enkelte land/regioner kan oppleve produktet på litt forskjellige måter.
Merk: De fleste podcaster er tilgjengelige for avspilling i bakgrunnen, uavhengig av om du er abonnent.