Muziek of podcasts op de achtergrond afspelen

Je aanmelden voor YouTube Premium of YouTube Music Premium

Met een YouTube Music Premium-lidmaatschap kun je zonder onderbrekingen naar muziek en podcasts luisteren terwijl je andere apps gebruikt of als het scherm uitstaat.

YouTube Music biedt toegang tot een van de grootste muziekcatalogussen ter wereld. Ontdek nieuwe muziek en podcasts of gebruik de onderstaande functies met een YouTube Music Premium-lidmaatschap:

• Muziek on demand en zonder advertenties
  • Afspelen op de achtergrond
  • Downloaden en offline luisteren
  • Audiomodus

Met een lidmaatschap steun je je favoriete artiesten en creators en krijg je toegang tot geweldige functies.

Opmerking: De functionaliteit van het product kan anders zijn voor gebruikers in bepaalde landen of regio's.
Opmerking: De meeste podcasts kun je op de achtergrond afspelen, ongeacht je lidmaatschapsstatus.