Afspil musik eller podcasts i baggrunden

Sådan får du YouTube Premium eller YouTube Music Premium

Med et YouTube Music Premium-medlemskab kan du lytte til musik og podcasts uden afbrydelser, mens du bruger andre apps, eller når skærmen er slukket.

YouTube Music giver dig mulighed for at gå på opdagelse i et af de mest omfattende musikkataloger i verden. Opdag ny musik og nye podcasts, eller få glæde af følgende funktioner med et YouTube Music Premium-medlemskab:

• Musik on-demand uden annoncer
  • Afspilning i baggrunden
  • Downloads og offlineafspilning
  • Lydtilstand

Når du opretter et medlemskab, hjælper du med at støtte de kunstnere og youtubere, du godt kan lide, og samtidig låser du op for fantastiske funktioner.

Bemærk! Brugere i udvalgte lande/regioner kan have anderledes produktoplevelser.
Bemærk! De fleste podcasts er tilgængelige til afspilning i baggrunden, uanset hvilken medlemsstatus du har.