Reproduir música o pòdcasts en segon pla

Com es pot obtenir YouTube Premium o YouTube Music Premium

Amb una subscripció a YouTube Music Premium pots escoltar música i pòdcasts sense interrupcions mentre fas sevir altres aplicacions o quan la pantalla està desactivada.

YouTube Music et permet explorar un dels catàlegs de música més complets del món. Descobreix música i pòdcasts nous, o gaudeix de les funcions següents amb una subscripció a YouTube Music Premium:

• Música a la carta sense anuncis
  • Reproducció en segon pla
  • Baixades i reproducció sense connexió
  • Mode de només àudio

Quan et registres a una subscripció, estàs donant suport als artistes i creadors que més t'agraden i, alhora, desbloqueges funcions increïbles.

Nota: els usuaris de determinats països o regions poden tenir experiències de producte diferents.
Nota: la majoria de pòdcasts estan disponibles per reproduir-los en segon pla independentment de l'estat de la teva subscripció.