Musiikin ja podcastien lataaminen offline-kuuntelua varten

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.

YouTube Music Premiumin jäsenenä voit kuunnella sisältöä offline-tilassa lataamalla kappaleita, videoita ja podcasteja mobiililaitteelle.

Lataukset pysyvät laitteella, kun muodostat yhteyden internetiin vähintään 30 päivän välein.

Huom. Voit ladata podcasteja jäsenyydestä riippumatta. Joitakin jaksoja tai ohjelmia ei välttämättä voi ladata Vain ääni ‑tilassa.

Musiikin lataaminen offline-kuuntelua varten YouTube Musicilla (Android)

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Sisältöä voi ladata offline-kuuntelua varten kahdella tavalla:

• Voit ladata musiikkia älylatausten avulla. Tällöin sovellus lataa automaattisesti musiikkia aiemman kuunteluhistoriasi perusteella – sinun tarvitse tehdä mitään. Lue lisää älylatausten laittamisesta pois päältä. Huom. Älylatauksia ei voi vielä käyttää podcastien lataamiseen.
  • Vaihtoehtoisesti voit valita ladattavat soittolistat, kappaleet, albumit tai podcast-jaksot.

Lue lisää YouTube Music Premiumista ja kokeilujakson aloittamisesta.

Soittolistojen ja albumien lataaminen

Kun näet soittolistan tai albumin YouTube Music ‑sovelluksessa, napauta Valikko " ja valitse Lataa. Voit myös napauttaa latausnuolta albumin tai soittolistan tietosivulta.

Kappaleiden ja podcast-jaksojen lataaminen

Näin voit ladata kappaleita ja podcast-jaksoja:

1. Siirry jakson tietosivulle.
  2. Valitse Valikko " ja sitten Lataa .
Huom. Koko ohjelman latauksia ja älylatauksia ei voi tällä hetkellä käyttää podcastien lataamiseen.

Tallennustila lataamista varten

Ladattavissa olevien kappaleiden, podcastien ja albumien määrä riippuu laitteesi vapaasta tallennustilasta. Myös audio- tai videotiedostojen laadulla ja pituudella on vaikutusta enimmäismäärään.

Voit muuttaa älylatausten asetuksia napauttamalla profiilikuvaasi ja valitsemalla ja sitten Asetukset ja sitten Offline-asetukset.

Lataamisessa käytettävä yhteys

Voit valita, millä yhteydellä sisältö ladataan YouTube Music ‑sovellukseen (esim. vain Wi-Fi-yhteydellä).

Osa mobiilioperaattoreista tarjoaa rajattoman mobiilidatayhteyden. Jos sinulla on tällainen mobiilidatapaketti, vaihtoehtona voi näkyä "Wi-Fi ja rajaton mobiilidata". Jos valitset sen, kappaleet latautuvat ainoastaan Wi-Fi-yhteyden kautta. Tällä asetuksella voi ladata sisältöä myös silloin, kun käytössä on rajaton mobiilidatayhteys.

Rajaton mobiilidata on saatavilla vain Androidin R-versiossa ja sitä uudemmissa. Sitä tarjoavat vain tietyt mobiilioperaattorit ja joissain tapauksissa vain 5G:hen.

Huom. Tämä on toistaiseksi saatavilla vain Verizonin ja AT&T:n liittymissä Yhdysvalloissa ja KDDI:n liittymissä Japanissa.

Asetusten muuttaminen:

1. Avaa YouTube Music ‑sovellus.
  2. Napauta profiilikuvaasi.
  3. Napauta Asetukset .
  4. Valitse yhteystyyppi, jolla musiikkia ladataan.