Vad är YouTube Music?

Med YouTube Music-appen kan du titta på nya musikvideor, hålla koll på artisterna du gillar och upptäcka ny musik och nya poddar på alla dina enheter.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Obs! Användarnas produktupplevelse kan variera i olika länder/regioner.

Det finns två versioner av YouTube Music:

• Reklamfinansierade YouTube Music med åtkomst till uppspelning i bakgrunden och nedladdningar för de flesta poddar
  • YouTube Music Premium, som ger dig exklusiv åtkomst till musikförmåner, till exempel:
    • uppspelning i bakgrunden för musik
    • musik utan annonser
    • musik med enbart ljud

YouTube Music är för närvarande tillgängligt i de här länderna/regionerna. Läs mer om YouTube Music Premium-förmåner eller registrera dig för ett medlemskap.

Obs!
  • Vissa funktioner i YouTube Music är inte tillgängliga med kontrollerade konton. Läs mer om den kontrollerade upplevelsen på YouTube här.
  • YouTube Music Premium- och YouTube Premium-medlemmar kan fortfarande höra och se varumärken eller kampanjer som kreatörer har bäddat in i poddar. Om kreatören lägger till eller aktiverar funktionen kan du även se kampanjlänkar, hyllor och andra funktioner i och i närheten av innehållet.