Hva er YouTube Music?

Med YouTube Music-appen kan du se nye musikkvideoer, holde deg oppdatert på artister du liker, og oppdage ny musikk og nye podcaster du kan spille av på alle enhetene dine.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Merk: Brukere i enkelte land/regioner kan oppleve produktet på litt forskjellige måter.

Det finnes to versjoner av YouTube Music:

• I YouTube Music med annonser får du tilgang til avspilling i bakgrunnen og nedlasting av de fleste podcaster.
  • Med YouTube Music Premium får du eksklusiv tilgang til musikkfordeler som
    • avspilling av musikk i bakgrunnen
    • musikk uten annonser
    • musikk i bare lyd-modus

YouTube Music er foreløpig tilgjengelig i disse landene/regionene. Finn ut mer om YouTube Music Premium-fordelene, eller registrer deg for et abonnement.

Merk:
  • Enkelte funksjoner i YouTube Music er ikke tilgjengelige for brukere med administrert konto. Her kan du finne ut mer om YouTube-versjonen med tilsyn.
  • YouTube Music Premium- og YouTube Premium-abonnenter kan fortsatt se merkevarebygging eller promoteringer som skaperne har bygget inn i podcaster. Hvis skaperen har lagt til eller slått på promoteringslinker, hyller og andre funksjoner, kan det hende dette vises i og rundt innhold.