Wat is YouTube Music?

Met de YouTube Music-app kun je nieuwe muziekvideo's bekijken, je favoriete artiesten volgen en nieuwe muziek en podcasts ontdekken op al je apparaten.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Opmerking: De functionaliteit van het product kan anders zijn voor gebruikers in bepaalde landen of regio's.

Er zijn 2 versies van YouTube Music:

• YouTube Music met advertenties, waarmee je de meeste podcasts kunt afspelen op de achtergrond en downloaden.
  • YouTube Music Premium, waarmee je exclusieve toegang hebt tot voordelen, zoals:
    • Afspelen op de achtergrond voor muziek
    • Muziek zonder advertenties
    • Muziek zonder video

YouTube Music is op dit moment beschikbaar in deze landen en regio's. Vind meer informatie over de voordelen van YouTube Music Premium of meld je aan voor een lidmaatschap.

Opmerking:
  • Sommige YouTube Music-functies zijn niet beschikbaar voor accounts die onder toezicht staan. Hier vind je meer informatie over ouderlijk toezicht op YouTube.
  • YouTube Music Premium- en YouTube Premium-leden zien nog steeds branding of promoties die creators aan hun podcasts hebben toegevoegd. Er kunnen in en rond content ook promotielinks, planken en andere functies worden weergegeven als de creator deze toevoegt of aanzet.