Mikä on YouTube Music?

YouTube Music ‐sovelluksella voit katsoa uusia musiikkivideoita, seurata kiinnostavia artisteja sekä löytää uutta musiikkia ja podcasteja kuunneltavaksi kaikilla laitteilla.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.

YouTube Musicista on kaksi versiota:

• mainoksilla tuettu YouTube Music, joka sisältää useimpien podcastien taustakuuntelun ja lataukset
  • YouTube Music Premium, jonka jäsenetuihin kuuluvat
    • musiikin taustakuuntelu
    • musiikki ilman mainoksia
    • musiikki Vain ääni ‑tilassa.

YouTube Music on tällä hetkellä saatavilla näillä alueilla. Lue lisää YouTube Music Premiumin eduista tai tilaa jäsenyys.

Huomioitavaa
  • Osa YouTube Musicin ominaisuuksista ei ole käytettävissä valvotuilla tileillä. Lue lisää YouTuben valvotusta käyttökokemuksesta täältä.
  • YouTube Music Premiumin ja YouTube Premiumin jäsenet voivat kuitenkin edelleen nähdä sisällöntuottajan podcasteihin lisäämää brändäystä tai kampanjoita. Saatat nähdä myös mainoslinkkejä, hyllyjä ja muita ominaisuuksia sisällössä ja sen ympärillä, jos sisällöntuottaja on lisännyt tai ottanut ominaisuuden käyttöön.