Kom godt i gang med YouTube Music

Med YouTube Music kan du lytte til de nyeste hits, bevare forbindelsen til kunstnere, du er fan af, og opdage ny musik på alle dine enheder.

Der er to versioner af YouTube Music:

• Vores gratis, annoncefinansierede YouTube Music.
  • Vores betalte musiktjeneste, YouTube Music Premium, med fordele som:
    • Afspilning i baggrunden
    • Musik uden reklamer
    • Lydtilstand

YouTube Music er i øjeblikket tilgængelig i disse lande/regioner. Få flere oplysninger om brug af YouTube Music, og om hvordan du tilmelder dig YouTube Music Premium, nedenfor.

Brug af YouTube Music

Find rundt i appen

Når du åbner YouTube Music, kan du se tre faner. Vælg en fane, eller brug søgefunktionen Magnifying glass til at finde dine yndlingssange, kunstnere og album.
  • Start : Se tilpassede mix og anbefalinger baseret på dit humør, din aktivitet eller din lyttehistorik. Når du logger ind på YouTube Music med din Google-konto, får du også vist anbefalinger baseret på den musik, du har lyttet til på YouTube.
  • Udforsk : Brug fanen Udforsk til at gennemse de nyeste udgivelser på YouTube Music, eller vælg en organiseret playliste, der passer til dit humør.
  • Samling : Se sange, playlister og album, som du har føjet til din samling. Som YouTube Music Premium-medlem kan du også se sange og playlister, du har hørt for nylig, samt al den musik, du har downloadet.

Føj musik til din samling

Du kan føje sange eller playlister til din samling, oprette tilpassede playlister og meget mere. Få flere oplysninger om tilpasning af din musikoplevelse i YouTube Music.

Administrer dine musikanbefalinger

Få en fantastisk musikoplevelse, der er relevant for dig:
  • Log ind på YouTube Music med din Google-konto, så får du anbefalinger baseret på musik, du har lyttet til i YouTube Music og på YouTube. Få flere oplysninger om, hvordan du kan se din afspilningshistorik, sætte den på pause eller slette den.
  • Aktivér adgangstilladelser til placering for YouTube Music i indstillingerne for din enhed. Dette giver YouTube Music mulighed for at give anbefalinger, der er skræddersyet til din nuværende aktivitet (f.eks. "træning"), placering og meget mere. Placeringsbaserede anbefalinger er som standard aktiveret i YouTube Music for Chromebook-appen. Du kan slå dem fra ved at gå til Indstillinger  efterfulgt af Privatliv.

Stream via Wi-Fi på en mobilenhed

Hvis du bruger YouTube Music på din mobilenhed, kan du aktivere indstillingen "Stream kun via Wi-Fi".
Sådan slår du "Stream kun via Wi-Fi" til:
  1. Vælg dit profilbillede.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Slå "Stream kun via Wi-Fi" til.

YouTube Music Premium

Med et YouTube Music Premium-medlemskab kan du lytte til musik uden reklamer, afspille musik i baggrunden, bruge lydtilstand og downloade og lytte til musik offline (undtagen i YouTube Music for Chromebook-appen). Få flere oplysninger om fordelene ved YouTube Music Premium, og start din gratis prøveperiode.