Què és YouTube Music?

Amb l'aplicació YouTube Music, pots mirar vídeos musicals nous, estar al dia dels artistes que més t'agraden i descobrir música i pòdcasts nous per gaudir-ne en tots els teus dispositius.

How to use and navigate the YouTube Music App to customize your listening experience

Nota: els usuaris de determinats països o regions poden tenir experiències de producte diferents.

Hi ha dues versions de YouTube Music:

• La versió amb anuncis de YouTube Music, que inclou l'accés a reproducció en segon pla i a baixades de la majoria de pòdcasts.
  • YouTube Music Premium, que et dona accés exclusiu a avantatges musicals, com ara:
    • Reproducció de música en segon pla
    • Música sense anuncis
    • Mode de només àudio

Actualment, YouTube Music està disponible en aquests països o regions. Obtén més informació sobre els avantatges de YouTube Music Premium o registra't per obtenir una subscripció.

Nota:
  • Algunes funcions de YouTube Music no estan disponibles amb els comptes supervisats. Obtén més informació sobre la nostra experiència supervisada a YouTube.
  • És possible que els membres de YouTube Music Premium i YouTube Premium continuïn veient brànding i promocions inserides pel creador als pòdcasts. Si el creador afegeix o activa la funció, també pot ser que vegis enllaços promocionals, prestatges i altres funcions al voltant del vídeo o al mateix contingut.