Ondersteunde apparaten voor YouTube Premium en YouTube Music Premium

Als je YouTube Premium of YouTube Music Premium hebt, zijn je lidmaatschapsvoordelen beschikbaar op alle apparaten met toegang tot YouTube. Meer informatie over onze betaalde YouTube-lidmaatschappen

Mobiele apparaten

• Alle voordelen van YouTube Premium en Music Premium, zoals video's zonder advertenties en afspelen op de achtergrond, zijn beschikbaar via de mobiele YouTube-app en de YouTube Music-app.
  • Update naar de nieuwste versie van de YouTube- of YouTube Music-app, zodat je toegang hebt tot alle lidmaatschapsvoordelen van YouTube Premium.

Tv's en op tv's aangesloten apparaten

Als lid van YouTube Premium kun je video's zonder advertenties en YouTube Originals bekijken op je tv. Je kunt je YouTube Premium-voordelen gebruiken op alle streamingapparaten, smart-tv's en gameconsoles waarop je ingelogd bent bij de YouTube-app.

Tips:
  • De YouTube Music-app is niet beschikbaar op apparaten in de woonkamer.
  • Offline en op de achtergrond afspelen zijn alleen beschikbaar in de mobiele apps van YouTube, YouTube Kids en YouTube Music. Meer informatie over YouTube Premium-voordelen
  • Zorg dat je de nieuwste versie van de YouTube-app hebt geïnstalleerd en dat je ingelogd bent met je YouTube Premium-account.

Apparaten voor muziekstreaming

• Chromecast Audio in de YouTube Music-app: Premium-leden kunnen audio via de YouTube Music-app afspelen op Chromecast Audio-apparaten of op speakers die met Google Cast zijn verbonden.

Ondersteunde webbrowsers

Chromecast

Op deze Chromecast-modellen kun je niet rechtstreeks inloggen bij YouTube op tv:

• Ultra
  • 3e generatie
  • 2e generatie
  • 1e generatie

Zo cast je YouTube-video's naar je tv met een Chromecast:

1. Log in op je YouTube Premium-account vanaf een mobiel apparaat.
  2. Koppel je apparaat aan je tv via het icoon .
  3. Gebruik je mobiele apparaat om andere YouTube-video's te zoeken en te selecteren.