Overfør eller eksporter Google Podcasts-abonnementene dine

Google Podcasts forsvinner i 2024. Les mer om avviklingen av Google Podcasts i bloggen vår.

Google Podcasts-brukere kan enkelt overføre abonnementene sine til YouTube Music eller eksportere dem for bruk i en annen podcastapp.

Merk:

• Bare brukere med abonnementer i Google Podcasts kan overføre eller eksportere abonnementene sine.
  • Abonnementer som er tilknyttet barnekontoer, kan ikke overføres til YouTube Music.
  • Overføringer til YouTube Music støttes bare i land der YouTube Music er tilgjengelig. I Sør-Korea er YouTube Music bare tilgjengelig for Premium-abonnenter. Finn ut mer.
  • Google Podcasts-dataene dine forblir tilgjengelige i Takeout i ett år. Deretter begynner vi å slette alle Google Podcasts-brukerdata. Du kan slette dataene dine for godt i Min aktivitet.

Før du overfører abonnementene dine, må du sørge for at YouTube Music er installert på mobilenheten, og at appen er oppdatert.

Brukere utenfor USA kan bruke Google Podcasts frem til midten/slutten av juni 2024. Brukere over hele verden kan overføre eller eksportere Google Podcasts-abonnementene sine til og med 29. juli 2024.

Overfør podcastabonnementene dine til YouTube Music

Følg fremgangsmåten nedenfor for å overføre abonnementene dine til YouTube Music. Når du har gjort det, finner du abonnementene i biblioteket ditt.

1. I Google Podcasts-appen klikker du på Eksporter abonnementer øverst på skjermen.
  2. Under «Eksporter til YouTube Music» trykker du på Eksporter.
  3. I YouTube Music-appen trykker du på Overfør.
    • Merk: Hvis du ikke har installert YouTube Music, blir du bedt om å installere appen.
  4. Les bekjentgjørelsen, og trykk på Fortsett.

Det kan ta noen minutter å overføre abonnementene. Når du er ferdig, finner du en bekreftelse på YouTube Music-startskjermen. Trykk på Gå til biblioteket for å se abonnementene dine.

YouTube er ikke vert for podcastabonnementer som overføres fra Google Podcasts, og derfor kan det hende de ikke er i tråd med YouTube-retningslinjene for brukere. Hvis du vil legge til flere podcaster i biblioteket i YouTube Music, kan du finne podcaster i YouTube Music eller legge til podcaster i biblioteket via RSS-feeder. Merk at enkelte podcaster kanskje ikke er tilgjengelige i YouTube Music.

Merk: Podcastabonnementer som er overført fra Google Podcasts, og podcaster som er lagt til i biblioteket via RSS-feeder, har et RSS-merke .

Hvorfor mangler det et program i abonnementene mine?

Ikke alle podcaster er tilgjengelige i YouTube Music. Hvis et program mangler etter at abonnementene er overført fra Google Podcasts, står det «Innholdet er utilgjengelig» ved siden av tittelen på programmet. Slik fjerner du utilgjengelige podcaster fra biblioteket:

1. Åpne biblioteket i YouTube Music-appen.
  2. Trykk på » ved siden av podcasten du vil fjerne.
  3. Velg Fjern fra biblioteket.
Hvis en podcast mangler i YouTube Music, kan du fortsatt lagre den i biblioteket ditt via linken til RSS-feeden. Finn ut hvordan du legger til podcaster via nettadressen til en RSS-feed.

Hvorfor er et program oppført mer enn én gang i YouTube Music-biblioteket mitt?

Hvis du allerede abonnerer på en podcast i YouTube Music, fører Google Podcasts-overføringen til at det opprettes dupliserte abonnementer i biblioteket. Slik fjerner du de dupliserte abonnementene fra biblioteket:

1. Åpne biblioteket i YouTube Music-appen.
  2. Trykk på » ved siden av podcasten du vil fjerne.
  3. Velg Fjern fra biblioteket.

Eksporter abonnementene dine for bruk i en annen podcastapp

Du kan også laste ned podcastabonnementene dine og importere dem til en annen podcastapp som støtter import. Bruk en av metodene nedenfor for å laste ned podcastabonnementene dine fra Google Podcasts.

Last ned abonnementene som en OPML-fil

Last ned en liste over podcastabonnementene dine som en OPML-fil ved å følge trinnene nedenfor. Du kan bruke denne filen til å laste opp abonnementene til en annen podcastapp som støtter OPML-import.
Merk: OPML-import støttes ikke i YouTube Music. Følg fremgangsmåten ovenfor for å overføre abonnementene dine til YouTube Music.

Slik laster du ned en OPML-fil:

1. Åpne Google Podcasts-appen.
  2. Trykk på Eksporter abonnementer øverst på skjermen.
  3. Under «Eksporter til en annen app» trykker du på Last ned.

Du ser et varsel nederst på skjermen når nedlastingen er fullført.

Last ned dataene dine med Google Takeout

Med Google Takeout kan du laste ned en kopi av dataene dine (inkludert en OPML-fil med en liste over podcastabonnementene) for bruk utenfor Google-produkter. Slik laster du ned podcastdataene dine med Google Takeout:

1. Gå til https://takeout.google.com/.
  2. Under «Opprett en ny eksport» trykker du på Fjern alle valg.
  3. Trykk på Min aktivitetetterfulgt av Alle aktivitetsdata er inkludert.
  4. Velg Podcasts blant alternativene.
  5. Trykk på OK etterfulgt av Neste trinn.
  6. Velg filtype og frekvens.
  7. Trykk på Last ned.

Om dataoverføring og -eksport

Du kan bruke alternativene ovenfor for å overføre eller eksportere de eksisterende podcastabonnementene dine for bruk i en ny podcastapp, slik at du aldri går glipp av en episode. YouTube overfører ikke tilleggsinformasjon når du overfører eller eksporterer dataene, for eksempel lyttefremdrift eller hvilke episoder som var spilt av.

Når du lytter til overførte podcaster i YouTube Music, er IP-adressen din synlig for podcastverten, akkurat som når du lytter til andre podcaster som tredjeparter er vert for.