Overfør eller eksportér dine Google Podcasts-abonnementer

Google Podcasts udfases i 2024. Få flere oplysninger om udfasningen af Google Podcasts på vores blog.

Brugere af Google Podcasts kan nemt overføre deres abonnementer på podcastserier til YouTube Music eller eksportere dem til en anden podcastapp.

Bemærk!

• Det er kun brugere med abonnementer i Google Podcasts, der kan overføre eller eksportere deres abonnementer.
  • Børnekonti kan ikke overføre deres abonnementer til YouTube Music.
  • Overførsel til YouTube Music understøttes kun i lande, hvor YouTube Music er tilgængeligt. I Sydkorea er YouTube Music kun tilgængeligt for Premium-abonnenter. Få flere oplysninger.
  • Dine data fra Google Podcasts forbliver tilgængelige i 1 år i Takeout. Derefter begynder vi at slette alle brugeres Google Podcasts-data. Du kan slette dine data permanent inden da i Min aktivitet.

Før du overfører dine abonnementer, skal du sørge for, at YouTube Music er installeret på din mobilenhed, og at appen er opdateret.

Brugere uden for USA kan bruge Google Podcasts indtil midten eller slutningen af juni 2024. Alle brugere globalt kan migrere eller eksportere deres Google Podcasts-abonnementer til og med den 29. juli 2024.

Overfør dine podcastabonnementer til YouTube Music

Se, hvordan du overfører dine abonnementer til YouTube Music, i vejledningen nedenfor. Derefter kan du finde dine abonnementer i din Samling.

1. I appen Google Podcasts skal du klikke på Eksportér abonnementer øverst på skærmen.
  2. Tryk på Eksportér under "Eksportér til YouTube Music".
  3. Tryk på Overfør i YouTube Music-appen.
    • Bemærk! Hvis du ikke har installeret YouTube Music, bliver du bedt om at installere appen.
  4. Læs erklæringen, og tryk på Fortsæt.

Der kan gå et par minutter, før dine abonnementer er overført. Når overførslen er færdig, får du vist en bekræftelse på din YouTube Music-startskærm. Tryk på Gå til samling for at se dine abonnementer.

Podcastabonnementer, der bliver overført fra Google Podcasts, er ikke hostet af YouTube og overholder derfor muligvis ikke YouTubes retningslinjer for fællesskabet. Hvis du vil føje flere podcasts til din samling i YouTube Music, kan du se, hvordan du finder podcasts i YouTube Music eller føjer podcasts til din samling ved hjælp af RSS-feeds. Bemærk, at nogle podcasts måske ikke er tilgængelige i YouTube Music.

Bemærk! Podcastabonnementer, der er overført fra Google Podcasts, og podcasts, der er føjet til din samling ved hjælp af RSS-feeds, har et RSS-badge .

Hvorfor mangler der en serie i mine abonnementer?

Ikke alle podcasts er tilgængelige i YouTube Music. Hvis der mangler en serie efter overførslen af dine abonnementer fra Google Podcasts, vil der ud for seriens titel stå "Indholdet er ikke tilgængeligt". Sådan fjerner du utilgængelige podcasts fra din samling:

1. Åbn din samling i YouTube Music-appen.
  2. Tryk på '' ud for den podcast, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern fra samling.
Hvis en podcast mangler i YouTube Music, kan du stadig gemme den i din samling ved hjælp af seriens RSS-feedlink. Se, hvordan du tilføjer podcasts ved hjælp af webadressen til et RSS-feed.

Hvorfor står den samme serie på listen mere end én gang i min YouTube Music-samling?

Hvis du allerede abonnerer på en podcast i YouTube Music, bliver der oprettet dobbelte abonnementer i din samling, når du migrerer fra Google Podcasts. Sådan fjerner du de dobbelte abonnementer fra din samling:

1. Åbn din samling i YouTube Music-appen.
  2. Tryk på '' ud for den podcast, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern fra samling.

Eksportér dine abonnementer, så du kan bruge dem i en anden podcastapp

Du kan også downloade dine podcastabonnementer og importere dem i en anden podcastapp, der understøtter import. Brug en af nedenstående metoder til at downloade dine podcastabonnementer fra Google Podcasts.

Download dine abonnementer som en OPML-fil

Download en liste over dine podcastabonnementer som en OPML-fil ved hjælp af nedenstående vejledning. Brug derefter filen til at uploade dine abonnementer til en anden podcastapp, der understøtter OPML-import.
Bemærk! OPML-import understøttes ikke i YouTube Music. Følg vejledningen ovenfor for at overføre dine abonnementer til YouTube Music.

Sådan downloader du en OPML-fil:

1. Åbn appen Google Podcasts.
  2. Tryk på Eksportér abonnementer øverst på skærmen.
  3. Tryk på Download under "Eksportér til en anden app".

Du får vist en notifikation nederst på skærmen, når din download er fuldført.

Download dine data med Google Takeout

Med Google Takeout kan du downloade en kopi af dine data (herunder en liste over dine podcastabonnementer som en OPML-fil), så de kan bruges uden for Googles produkter. Sådan downloader du dine podcastdata med Google Takeout:

1. Gå til https://takeout.google.com/.
  2. Tryk på Fravælg alle under "Opret en ny eksport".
  3. Tryk på Min aktivitet og så Alle aktivitetsdata medtages.
  4. Vælg Podcasts.
  5. Tryk på OK og så Næste trin.
  6. Vælg din filtype og frekvens.
  7. Tryk på Download.

Om datamigrering og -eksport

Ovenstående muligheder hjælper dig med at migrere eller eksportere dine eksisterende podcastabonnementer, så du kan bruge dem i en ny podcastapp og ikke går glip af afsnit. Når du migrerer eller eksporterer dine data, migrerer YouTube ikke yderligere oplysninger som f.eks. afspilningsstatus eller afspillede afsnit.

Når du lytter til migrerede podcasts i YouTube Music, er din IP-adresse synlig for podcasthosten, på samme måde som når du lytter til andre podcasts, der hostes af en tredjepart.