Føj podcasts til din samling ved hjælp af RSS-feeds

Hvis en podcast mangler i YouTube Music, kan du stadig gemme den i din samling ved hjælp af podcastens RSS-feedlink. Se, hvordan du føjer podcasts til din samling nedenfor.

Sådan fungerer det

Før du går i gang, skal du logge ind på YouTube Music-appen med en voksenkonto (18+). Når du lytter til en podcast, der hostes af et RSS-feed, har værten for det pågældende RSS-feed adgang til din IP-adresse.

Hvis du tilføjer en podcast via en webadresse, har den de samme funktioner som podcasts i YouTube Music-appen, men du kan ikke:

• Skifte mellem lyd og video
  • Give indhold et like eller dislike
  • Dele serier eller afsnit
  • se podcastens kanalside
  • rapportere serier eller afsnit
  • Se billedtekster

Føj podcasts til din samling ved hjælp af RSS-feeds

1. Tryk på Samling i YouTube Music-appen.
  2. Tryk på Podcast øverst på skærmen.
  3. Vælg Tilføj podcast i nederste højre hjørne.
  4. Vælg Tilføj en podcast via RSS-feed .
  5. Læs og acceptér ansvarsfraskrivelsen.
  6. Angiv webadressen for det RSS-feed, som du vil føje til din samling i YouTube Music, når du bliver bedt om det.
  7. Tryk på Tilføj for at gemme podcasten i din samling.

De fleste podcasts vil være tilgængelige inden for få minutter, men der kan gå længere tid, før de vises i din samling. Podcasts, der tilføjes ved hjælp af en webadresse til RSS-feed, har et badge ud for podcasttitlen i din samling.

Bemærk! Podcasts, der tilføjes ved hjælp af et RSS-feedlink, overholder muligvis ikke YouTubes retningslinjer for fællesskabet. Hvis du vil rapportere en upassende podcast, der er tilføjet ved hjælp af vejledningen ovenfor, skal du kontakte udgiveren af indholdet.

Fjern et webadressefeed for en podcast fra din samling

Podcasts, der er føjet til din samling ved hjælp af en webadresse til RSS-feed, fungerer anderledes end podcasts i YouTube Music. Hvis en podcast bliver tilgængelig i YouTube Music, kan det være en god idé at fjerne webadressefeedet fra din samling.

Sådan fjerner du et webadressefeed for en podcast fra din samling:

1. Gå til din samling i YouTube Music-appen.
  2. Tryk på menuen '' ud for den podcast, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern fra samling.